NOVA MISTERIJA BOINGA 777: Avion usred noći prinudno sleteo na zabačeno ostrvo!
Foto: Facebook

Panika na letu za Guam

NOVA MISTERIJA BOINGA 777: Avion usred noći prinudno sleteo na zabačeno ostrvo!

Planeta -
Zvaničan razlog ovog neplaniranog sletanja je mehanički kvar, ali putnici svedoče da su se čudni stvari sa avionom počele da događaju još dok su čekali poletanje sa Havaja

Boing 777 američke kompanije United Airlines, u kome se nalazilo 335 putnika i 12 članova posade, pod nerazjašnjenim okolnostima sleteo je na jedan od najzabačenijih ostrva na svetu.

Avion je leteo na liniji Honolulu-Guam, kada je odjednom "potonuo" za 10 metara i nastao je tajac. Sleteli su na ostrvo Midvej, koje se nalazi na pola puta između Severne Amerike i Azije i površine je svega 6 kilometara kvadratnih.

Na njemu živi oko 100 ljudi, ali iz Drugog svetskog rata je ostala pista na koju su nekako uspeli da slete.

Zvaničan razlog ovog neplaniranog sletanja je "mehanički kvar", ali putnici svedoče da su se čudni stvari sa avionom počele da događaju još dok su čekali poletanje sa Havaja.

Poletanje je kasnilo nekoliko sati zbog misterioznog kvara koji su mehaničari pokušavali da otklone dok su putnici bili u avionu.

Prema rečima putnice Karen Guevare, koja je pre drame spavala, svemu je prethodina glasna i nervozna rasprava jednog muškarca sa stjuardesom.

Inače, Boing 777 se ubraja među najsigurnije avione, a najpoznatiji slučaj njegovog nestanka je malezijski avion koji je nestao 8. marta ove godine, ali i dalje nema podataka o njegovom pronalasku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track