SILOVAO PSA PRED KOMŠIJAMA: Amerikancu 5 godina robije zbog sodomije
Foto: Kancelarija Državnog Pravobranioca Floride

Strašno

SILOVAO PSA PRED KOMŠIJAMA: Amerikancu 5 godina robije zbog sodomije

Planeta -
Seksao se sa psom, a kada me video, navukao je pantalone i spustio životinju na tle, svedočio je pred sudom zabezeknuti komšija koji je pozvao policiju

DEJTON BIČ - Džejms Gaj Bul (62) iz Dejton Biča u američkoj saveznoj državi Floridi osuđen je na pet godina robije zbog silovanja svoje osmomesečne keruše rase pit bul terijer, piše Ju-Es-Ej tudej.

Bul se izjasnio kao kriv po dve tačke optužnice koje ga terete za okrutnost prema životinjama i prema još nekoliko tačaka koje ga terete za seksualni odnos sa životinjom.

"Detalji ovog slučaja su teško shvatljivi", nije krio zapanjenost državni pravobranilac R. Dž. Larica nakon izricanja presude u petak.

"Zlostavljanje bespomoćnog psa izaziva šok u kolektivnoj svesti svih građana našeg okruga, ali i šire', dodao je Larica.

Bull je u svoj nastrani pohod krenuo 18. marta, a o njegovom krajnje brutalnom činu svedočila su dvojica komšija. Oni su na sudu ispričali da su nekoliko puta videli kako Bul svoju kerušu, koju je zvao Koko, dira po genitalijama. Oba puta životinja je cvilela, ali on nije prestajao. A onda je uslediio šok.

"Seksao se sa psom, a kada me video, navukao je pantalone i spustio životinju na tle", ispričao je pred sudom zabezeknuti komšija, koji je odmah pozvao policiju.

Kada su policajci konačno stigli, našli su u dvorišu Koko kako grca u bolovima, preplašena, bez hrane i vode.

Keruša je u međuvremenu oduzeta perverznjaku i smeštena u društvo za zaštitu životinja, koje joj je ime promenilo u Roz.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track