OTAC POGINULE STJUARDESE: Nadala se venčanju, osećala je da je ovaj mesec poseban za nju!
Foto: Facebook

Porodice u agoniji

OTAC POGINULE STJUARDESE: Nadala se venčanju, osećala je da je ovaj mesec poseban za nju!

Planeta -
Toliko razgovora za posao je prošla da bi dobila ovaj posao, izjavio je otac i dodao da je za ovu kompaniju radila proteklih devet godina i da je živela svoj san

AMSTERDAM/KUALA LUMPUR - Scena koja podseća na nedavnu tragediju nestanka aviona MH370, ponavlja se okupljanjem porodica članova koji u agoniji čekaju na aerodromima.

Oni su nedostupni za medije, odnosno obezbeđenje ne dozvoljava novinarama da priđu i u suzama čekaju vesti o svojim voljenima, na aerodromu u Amsterdamu, odakle je avion poleteo, ali i u Kuala Lumpuru, gde je trebalo da sleti.

Mod Saleh Šamsudin je u nesreći izgubio ćerku Nur Šazan.

"Nadala se venčanju uskoro. Osećala je da je ovaj mesec poseban za nju. Nikada nismo mogli ni da zamislimo da će se ovako nešto desiti", izjavio je skrhani otac lokalnim novinama.

Nur šazana je imala 31 godinu i živela svoj san, putujući svuda po svetu kao stjuardesa Malazija Erlajnsa. Prema rečima neutešnog oca, oduvek je želela da postane stjuardesa.

"Toliko razgovora za posao je prošla da bi dobila ovaj posao", izjavio je otac i dodao da je za ovu kompaniju radila proteklih devet godina.

Podsetimo, avion Malezija erlajnsa na letu MH17 iz Amsterdama u Kuala Lumpur u četvrtak se srušio u Ukrajini, pri čemu je smrtno stradalo svih 298 putnika i članova posade. Navodno su ga srušili proruski pobunjenici.

Nebo iznad Ukrajine inače je izuzetno prometno jer je upravo ta zemlja koridor koji povezuje Europu s većim gradovima u Aziji, ali posle pada boinga 777 "Malezije erlajnz" aviokompanije zaobilaze tu zemlju u širokom luku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track