OTMICA DEČAKA NA PLAŽI U OMIŠU: Mama, neka teta odvodi Mladena (2)!
Foto: Shutterstock

Čuvajte svoju decu

OTMICA DEČAKA NA PLAŽI U OMIŠU: Mama, neka teta odvodi Mladena (2)!

Planeta -
Dečakova nešto starija prijateljica, s kojom se do tada igrao u pesku, primetila je da dečaka nema. Odnosno, primetila je nepoznatu osobu kako u naručju odnosi dečaka

Na velikoj plaži u Omišu u Hrvatskoj, centralnom gradskom kupalištu, za sada nepoznati strani državljani uzeli su dvogodišnjega dečaka u četvrtak posle podne. Iskoristili su gužvu, dečju zaigranost i trenutak roditeljske nepažnje, zgrabili su mališana i nestali.

Dečakova nešto starija prijateljica, s kojom se do tada igrao u pesku, primetila je da dečaka nema. Odnosno, primetila je nepoznatu osobu kako u naručju odnosi dečaka i odlazi prema obližnjem parkiralištu. Počela je da viče: "Mama, mama, neka teta je odvela Mladena!'

Međutim, majke nije bilo u kafiću na plaži već je njena prijateljica počela da traži dečaka, koji, srećom ima crvenu kosu pa ga ja bilo lakše uočiti.

I ugledala ga je u naručju nepoznate žene, za koju samo pretpostavljaju da je strankinja. Prijateljica je potrčala za njom i istrgnula joj Mladena iz naručja, a ova se na to samo - nasmejala. Odmah je pozvana policija. Međutim, nepoznata žena, sa svojim društvom, jednom ženskom i dve muške osobe, nestala je s plaže.

"Žena koja je otela mog sina ima oko 45-50 godina i tetovirana je po rukama. Želimo da upozorimo druge roditelje da obrate pažnju kada su na plaži jer se u sekundi svašta može dogoditi", poručili su Mladenovi roditelji.

(Slobodna Dalmacija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja