PISMO NEUTEŠNOG OCA: Gospodine Putin, nadam se da ste ponosni jer je uništen jedan mladi život!
Foto: Facebook

Skrhani Holađanin

PISMO NEUTEŠNOG OCA: Gospodine Putin, nadam se da ste ponosni jer je uništen jedan mladi život!

Planeta -
Elsemik je sledeće godine trebalo da polaže završni ispit. Bila je odličan učenik. Nakon toga je planirala da studira u Dleftu, kako bi ostavrila svoj san i postala inžinjer, istakao je otac kome je ćerka poginula prilikom pada malezijskog aviona

Elsemik De Burst (17) bila je jedna od 295 putnika na letu MH17, a krenule je na odmor sa svojom majkom, polubratom i očuhom.

Njen očajan otac na Internetu je objavio potresno pismo gde navodi kakve je sve planove imala njegova ćerka posle završetka srednje škole, a ujedno je za njenu smrt okrivio Putina i proruske snage u Ukrajini.

"Gospodine Putin, zahvaljujem vođama pobunjenika u Ukrajini za to što su ubili moju jedinu ćerku, najdražu Elsemik. Nje jednostavno više nema. U stranoj, zaraćenoj zemlji srušen je avion u kom je bila. Nadam se da ste ponosni zbog toga što je uništen jedan mladi život. Nadam se da možete da se pogledate u ogledalo", napisao je on pun gorčine i ironije.

Nastradala devojka krenula je na odmor u Maleziju, a za budućnost je imala velike planove.

"Elsemik je sledeće godine trebalo da polaže završni ispit, zajedno s najboljim prijateljicama Julijom i Marinom. Bila je odličan učenik. Nakon toga je planirala da studira u Dleftu, kako bi ostavrila svoj san i postala inžinjer", istakao je skrhani otac.

Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine, gde je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja