POBEDILI RASU I KLASU: Tatina princeza ostavila sve radi siromašnog crnog momka
Foto: Printscreen Yt

Romansa u Keniji

POBEDILI RASU I KLASU: Tatina princeza ostavila sve radi siromašnog crnog momka

Planeta -
Timoti je prao auto Sarikinog oca, bogatog biznismena Indijca, kad su se ugledali; sada žive u skromnoj kolibi i planiraju venčanje

Ljubav Sarike Patel (24) i Timotija Kamala (25) ovih dana je tema broj jedan u Keniji, a ono što je ovu priču odvojilo od svih ostalih jeste činjenica da je ovaj par svojom ljubavlju pobedio i rasne i klasne podele u ovoj zemlji.

"Ovakve priče Kenijci obožavaju jer im je dosta politike. U ovoj priči postoji i element rasne podeljenosti jer u ovoj zemlji Indijci ne ulaze u brak s crncima i obrnuto", izjavila je novinarka Linda Ogutu, zahvaljujući kojoj je svet saznao za ovu ljubav koja je srušila sve prepreke.

Ovi osmesi sve govore: Sarika i Timoti, Foto Printscreen yt
Ovi osmesi sve govore: Sarika i Timoti, Foto Printscreen yt

Sarika, ćerka bogatog biznismena, i Timoti, koji potiče iz siromašne porodice, upoznali su se pre četiri godine kada je ovaj mladić prao automobil Sarikinog oca. Sada žive u skromnoj kolibi i planiraju venčanje.

Hrabra Sarika odlučila je da se izbori za svoju ljubav iako njena porodica ne odobrava ovu vezu. Lokalna tv stanice i društvene mreže prate Sarikinu i Timotijevu romansu koja je sve podsetila na bajkovite ljubavi.

http://www.youtube.com/watch?v=F9whqh2Cxwc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track