PROROČICA IZ DABLINA U HRVATSKOJ: Stiže smak sveta, papa Franja vodi katolike u propast!
Foto: AP

Katolička crkva na nogama

PROROČICA IZ DABLINA U HRVATSKOJ: Stiže smak sveta, papa Franja vodi katolike u propast!

Planeta -
Bog će u naredne tri godine pokazati čuda nezamisliva s naučne tačke gledišta, tvrdi izvesna irska proročica koju nazivaju Marija od Božjeg milosrđa

ZAGREB - Papa Benedikt XVI je poslednji pravi papa, a papa Franja je lažni prorok koji vodi katolike u propast, napisala je irska proročica koja sebe naziva Marija od Božjeg milosrđa u "Knjizi istine", koju je kler Rimokatoličke crkve u Hrvatskoj dočekao na nož.

U kontroverznoj "Knjizi istine", koja je predstavljena prošlog vikenda u Splitu i Zagrebu, ta Irkinja tvrdi da prima poruke od svetog trojstva, Isusa i Bogorodice lično, i da je poslata u hitnu i svetu misiju spasenja svih duša da upozori svet na drugi Hristov dolazak i na apokalipsu u koju srlja katolička crkva.

Proročica iz Dablina kaže da će se čuda koja će Svevišnji napraviti u naredne tri godine suprotstaviti svakom ljudskom promišljanju, naučnoj spoznaji i iskustvu.

Zemlja, Sunce i Mesec "proizvodiće veoma neuobičajene spektakle i mnogi će znati da su oni jedino mogući Rukom Božjom. Ova Čudesa će se događati kroz razdoblje od tri godine i dogodiće se s razlogom", navodi se u knjizi.

U ta čuda spadaju tragedije koje će biti otklonjene na način koji nije moguć sa stanovišta nauke. Uslediće veliki znaci na nebu, kretanje Zemlje i boja povezanih s prirodom. "Ne bojte se ovih Čuda, jer ona su dar od Boga", poručuje proročica iz Dablina.

U knjizi se takođe navodi da se proročica iz Dablina ne potpisuje jer joj je rečeno da je važna božanska poruka, a ne ona, a sva proročanstva koja navodno prima potpisana su sa "Vaš Isus", "Vaša ljubljena Majka Spasenja" i slično.

Knjiga je razgrabljena u Hrvatskoj, a iz crkvenih krugova oglasio se jedino dubrovački biskup Mate Uzinića, koji je rekao da tzv. "Knjiga istine" nije ništa drugo osim laž kojom otac laži, Sotona, želi da zavedei i zavodi vernike.

(EKP/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track