REPUBLIKO SRPSKA, JADNA LI TI MAJKA: Za Srbina rodila ga nana! (VIDEO)
Foto: Youtube

Izborni spot akademika Vinka Perića

REPUBLIKO SRPSKA, JADNA LI TI MAJKA: Za Srbina rodila ga nana! (VIDEO)

Planeta -
U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave, iz neke kafane. U uglovima ekrana nacrtani novogodišnji ukrasi, zbog ambijenta

Ne propustite...

Srpska dobila svoj CNN!

REPUBLIKA SRPSKA - Politička kampanja u Republici Srpkoj, za izbore 12. oktobra, je već krenula a prvi kandidati su se već izdvojili. Ali ne svojim programom, već predizbornim video spotovima.

Među njima pažnju je najviše privukao akademik prof. dr Vinko Perić. On je i predsednik, kako stoji u opisu ovog videa, prve na Balkanu Srpske napredne stranke RS osnovane 1997. godine.

Veoma je teško naći prave reči kojima bi spot ovog akademika mogao da se opiše.

U prvim sekundama imate utisak da gledate prenos neke novogodišnje proslave, iz neke kafane. U uglovima ekrana nacrtani (nalepljeni) novogodišnji ukrasi. Zbog ambijenta. A, ambijent - kafanče, pevačica, harmonika. Krupan kadar na Vesnu Rivas. Potom se Vesna Rivas pozdravlja sa gostima (čitaj - baca kosku). Svi veseli i razdragani.

Onda se pojavljuje akademik Vinko. Iza njega snop svetla koje ponekad zatreperi kao pokvareni stroboskop. Posle predizbornih obećanja sledi opet pesma. I to ne bilo koja već numera - "Vinko kuje konja po mjesecu"

Slika, to jest snimak, ovde zaista govori više od hiljadu reči. Pogledajte pa prosudite sami.

http://www.youtube.com/watch?v=LfVySHWsxt4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track