RODITELJI MALIŠANA POGINULIH U AVIONU: Nema više naših beba, takav pakao niko ne zaslužuje!
Foto: Dailymail

Progovorili o hororu kroz koji prolaze

RODITELJI MALIŠANA POGINULIH U AVIONU: Nema više naših beba, takav pakao niko ne zaslužuje!

Planeta -
Nema te mržnje u svetu koja je jaka kao ljubav prema našoj deci, Moa, Ivi i Otisa. Ne postoji tolika mržnja kolika je naša ljubav koju gajimo jedno prema drugom. Ovo je otrkiće koje nam daje neku utehu, navode Entoni Maslin i Marit Noris

Roditelji troje mališana iz Australije koji su zajedno sa dekom poginuli prilikom pada malezijskog aviona su objavili kroz kakav pakao trenutno prolaze.

Entoni Maslin i Marit Noris su odlučili da prekinu tišinu i progovore o svom životu posle tragedije.

"Obraćamo se vojnicima u Ukrajini, političarima, medijima, našim prijateljima i porodici. Naš bol je snažan i nemilosrdan. Mi živimo u paklu iznad pakla.

Naše bebe nisu ovde sa nama - mi treba da živimo sa ovim činom horora, svakog dana i trenutka do kraja života. To niko ne zaslužuje, ni ljudi koji su pucali na našu porodicu.

Nema te mržnje u svetu koja je jaka kao ljubav prema našoj deci, Moa, Ivi i Otisa. Nema te mržnje u svetu koja je snažna kao ljubav prema našem deki Niku. Ne postoji tolika mržnja kolika je naša ljubav koju gajimo jedno prema drugom. Ovo je otrkiće koje nam daje neku utehu.

Zamolili bismo svakoga da se seti ovoga kada bude donosio bilo kakvu odluku koja se tiče nas ili drugih žrtava ovog horora.

Za sada, svakog trenutka od povratka kući smo okruženi porodicom i prijateljima. Očajnički se molimo da tako ostane, jer nas ovo iskazivanje ljubavi trenutno drži u životu.

Želimo da i dalje budemo u toku sa vašim životima, onim lepim i ružnim stvarima. Mi više nemamo život koji želimo da živimo. Zato ćemo iskoristiti šansu da se zahvalimo svima, neverovatnim prijateljima, porodici i zajednici i da vam kažemo da vas mnogo volimo.

Takđe bismo hteli da se zahvalimo ljudima iz Odeljenja za spoljne poslove i trgovinu. Molimo medije da poštuju našu privatnost naše porodice i prijatelja - bol nije priča.

Iskreno vaši, Entoni Maslin i Marit Noris."

Deca su se sa dekom vraćala sa odmora, dok su roditelji hteli da ostanu još nekoliko dana u Amsterdamu. Njihova deca su samo deo liste od čak 80 dece koji su poginula na letu MH17.

Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine, gde je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track