RODITELJI PUTNICE MALEZIJSKOG AVIONA: Naša ćerka je možda živa!
Foto: Rojters

Došli u Ukrajinu da je traže

RODITELJI PUTNICE MALEZIJSKOG AVIONA: Naša ćerka je možda živa!

Planeta -
Da li ste videli CNN-ov izveštaj o mobilnim telefonima? Došli smo da proverimo..., navodi Džordž, koji ne želi da se pomiri sa činjenicom da njegove ćerke više nema

Roditelji 25-godišnje devojke Fatime, putnice malezijskog aviona MH17, koji se srušio na istoku Ukrajine, otišli su na mesto nesreće u potragu za svojom ćerkom.

Džorž i Angela Dizinki iz Australije, položili su cveće na mesto gde je boing 777 srušen. Oni su prvi članovi porodice koji su posetili mesto tragedije.

Mobilni telefon njihove ćerke je nastavio da zvoni posle nesreće.

"Da li ste videli CNN-ov izveštaj o mobilnim telefonima? Došli smo da proverimo...", navodi Džordž, koji ne želi da se pomiri sa činjenicom da njegove ćerke više nema.

CNN je inače objavio priču o proruskim snagama, koje su se javljale na telefone žrtava. Roditelji su se odlučili na opasan put, u srce rata u Ukrajini, iako se članovima porodica savetuje da ne putuju.

"Niko ne priča o preživelima i mora da postoji razlog za to. Postoje neki dokazi da su živi", navode roditelji.Fatima Dizinki je dobila stipendiju IBM i trebalo je da postane avio-inženjer.

Malezijski avion boing 777 leteo je iz Amsterdama u Kuala Lumpur, a oboren je na istoku Ukrajine, gde je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track