RUSKI ROMEO I JULIJA: Irina (14) i Andrej (22) se obesili zbog zabranjene ljubavi!
Foto: Dayli Mail

Umrli zagrljeni

RUSKI ROMEO I JULIJA: Irina (14) i Andrej (22) se obesili zbog zabranjene ljubavi!

Planeta -
Irinina majka je navela da je kobnog dana otkrila da joj je ćerka u trećem mesecu trudnoće i da je od nje tražila da se podvrgne abortusu i ostavi Andreja zbog razlike u godinama

TVER - Irina Korovina (14) i njen momak Andrej Maslov (22), iz ruskog grada Tvera, ubili su se tako što su se zagrljeni obesili o isti kanap. Na ovaj potez očajnika oni su se odlučili nakon što su Irinini roditelji, saznavši da je ona trudna, želeli da ih razdvoje.

Malik Šerbakov, portparol policije, izjavio je da je, sudeći prema postovima na društvenim mrežama, Irina bila srećna i da je poslenji njen post glasio "Život je predivan".

"Ispitujemo da li je možda Andrej, inače radnik obezbeđenja u lokalnom tržnom centru, inicirao samoubistva jer smo otkrili da je najverovatnije prethodno pokušao da se ubije sečenjem vena na rukama", naveo je on.

Šerbakov je dodao da je tragičnom događaju prethodila svađa Irine sa roditeljima koji su zahtevali od nje da abortira.

Irinina majka je navela da je kobnog dana otkrila da joj je ćerka u trećem mesecu trudnoće i da je od nje tražila da se podvrgne abortusu i ostavi Andreja zbog razlike u godinama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track