STRAH OD PIJANIH ŠKOTA: Britanci najavljuju haos, škotski pabovi će točiti alkohol celu noć!

Mogući sukobi u referendumskoj noći

STRAH OD PIJANIH ŠKOTA: Britanci najavljuju haos, škotski pabovi će točiti alkohol celu noć!

Planeta -
Svi barovi koji su podneli prijavu, dobili su dozvolu da toče alkohol sve do kraja prebrojavanja glasova koje će završiti najranije u petak u šest ujutro

LONDON - Britanski mediji upozorili su na moguće sukobe u referendumskoj noći nakon što su pabovi u Škotskoj dobili dozvolu da celu noć toče alkohol. Strahuju da je sukob zagovornika i protivnika škotskog otcepljenja neminovan uz celonoćno opijanje.

Naime, svi barovi koji su podneli prijavu, dobili su dozvolu da toče alkohol do kraja prebrojavanja glasova koje će završiti najranije u petak u šest ujutro.

Političari i policija opisali su ovakav potez potpunim ludilom s obzirom da u zemlji već neko vreme vlada napetost zbog navodnih zastrašivanja i zlostavljanja neistomišljenika.

- Kuće koje još uvek imaju izvešen znak 'NE' posebno će biti ranjive ako ljudi budu pili celi dan, kazao je za Tajms izvor iz policije.

Do sada su takve kuće već gađali jajima te po njima pisali 'kukavice', javlja Dejli mejl. Kako bi smanjili mogućnost tuča neki će barovi primati samo poklonike samostalne Škotske, drugi iza jedan poslije ponoći neće uopće primati nove goste, a neki se nadaju da će problem riješiti pivom s manjim postotkom alkohola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track