(FOTO) STRAVIČAN PRIZOR: Leš iz malezijskog boinga Ukrajinki kroz krov upao u spavaću sobu
Foto: AP Photo

Kako izgleda mesto pada malezijskog aviona

(FOTO) STRAVIČAN PRIZOR: Leš iz malezijskog boinga Ukrajinki kroz krov upao u spavaću sobu

Planeta -
Avion je oboren raketom u četvrtak, a meštani su opisali šokantne prizore sa svojih njiva i dvorišta na kojima su završili delovi aviona i tela putnika od kojih su mnogi na tlo pali bez ijednog dela odeće na sebi
1 / 10 Foto: Reuters

RASPINOJE - Prizor stravičan.

Tela rasuta oko kuća i po dvorištima Ukrajinaca iz Raspinoja, mesta na čijem su tlu završili ostaci raketom oborenog putničkog aviona Malejžan erlajnsa na letu MH17.

UPOZORENJE, FOTOGRAFIJE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

Avion je oboren raketom u četvrtak iznad istočnog dela Ukrajine, a lokalno stanovništvo opisalo je i šokantne prizore sa svojih njiva i dvorišta na kojima su završili delovi malezijskog aviona i leševi putnika od kojih su mnogi na tlo pali bez ijednog dela odeće na sebi.

Meštanka Irina Tripunova (65) još je u šoku od prizora koji je zatekla u svojoj spavaćoj sobi kada je ugledala leš putnika iz aviona koji je kroz krov upao u kuću?!

FOTOGRAFIJE IZ KUĆE UKRAJINKE IRINE MOŽETE POGLEDATI OVDE

Tim istražitelja koji pokušava da dođe do mesta avionske nesreće kaže da im je pristup otežan jer ih prepadaju i zaustavljaju "pijani pobunjenici". Štaviše, pojedini pripadnici obe sukobljene strane u Ukrajini optuženi su za krađu i otimačinu stvari i dragocenosti koje su pripadale poginulim putnicima.

Avion na kobnom letu MH17 išao je iz Amsterdama za Kuala Lumpur i u njemu je poginulo svih 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track