STRAVIČNO NASILJE U INDIJI: Devojčicu (7) rodbina davila i živu zakopala, spasao je prolaznik!
Foto: Printcsreen Yt

Majka nestala

STRAVIČNO NASILJE U INDIJI: Devojčicu (7) rodbina davila i živu zakopala, spasao je prolaznik!

Planeta -
Tanu je imala tragove davljenja na vratu i bila je u polusvesnom stanju. Kada se povratila, ispričala je d se iz sela Semri Gaura gde živi sa majkom, a od kuće su je odveli tetka i ujak

Alok Kumar iz sela Manpur u Indiji, spasao je devojčicu koja je bila živa zakopana u polju trske. Kumar se vraćao sa posla kada je začuo stravične krike devojčice koja je dozivala u pomoć.

Trčao je po polju, dok nije u jednom trenutku shvatio da se tlo pomera i da neko pokušava da se izbavi iz zemlje. Odmah je počeo da kopa i izbavio devojčicu, koju je odveo u najbližu policijsku stanicu.

Tanu (7) je imala tragove davljenja na vratu i bila je u polusvesnom stanju. Kada se povratila, ispričala je d se iz sela Semri Gaura gde živi sa majkom, a od kuće su je odveli tetka i ujak.

"Rekla nam je da su odveli pre nekoliko dana i pokušali da je udave. Kasnije su je zakopali, ali ona nije uspela da ih prepozna", naveo je šef policije Sitapuru Redžeš.

Vest o spasavanju devojčice je dospela u lokalne medije, pa je njena baka Radžrani došla u policiju i odvela je kod sebe.

"Moja ćerka Renu se vratila posle samo nekoliko meseci braka. Međutim, pre 15 dana je otišla, odvela Tanu bez ijedne reči", navodi baka.

Majka devojčice je nestala 20. avgusta i policija traga za njom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track