STVARNO IH BIJE MALER: Stjuart Malezija erlajnza uhapšen zbog seksualnog napada na putnicu
Foto: AP

Loša godina

STVARNO IH BIJE MALER: Stjuart Malezija erlajnza uhapšen zbog seksualnog napada na putnicu

Planeta -
Australijanka se ukrcala u Kuala Lumpuru i rekla posadi da se plaši da leti avionom njihove avio-kompanije, a stjuart je seo pored nje da joj čuva strah i sve vreme je spopadao

PARIZ - Pariska policija uhapsila je stjuarta malezijske avio-kompanije "Malezija erlajnz" zbog toga što je seksualno napadao putnicu iz Australije.

Uplašena žena prijavila je incident čim je avion "Malezija erlajnza" 4. avgusta sleteo na pariski aerodrom Šarl de Gol.

Ispričala je da je još u Kuala Lumpuru, dok se avion spremao da poleti, rekla nekolicini članova posade da se plaši da leti avionom avio-kompanije koja je nedavno imala dve strašne katastrofe. Na to je jedan stjuart seo do nje da joj čuva strah, a zapravo ju je sve vreme seksualno napastvovao, požalila se ona, prenosi Dejli mejl.

Uprava "Malezija erlajnza" odmah je ponudila saradnju u policijskoj istrazi, navodeći da su "bezbednost, udobnost i dobrobit putnika uvek najveći prioritet".

U martu je avion "Malezija erlajnza" na liniji KUala Lumpur-Peking misteriozno nestao sa 239 putnik ai članova posade.17. jula avion iste kompanije oboren je na istoku Ukrajine, a poginulo je čak 298 putnika i članova posade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track