TITOVA UNUKA PREDSEDNIKU HDZ: Volim te! Znala sam da će jednom dojahati moj princ srnećeg pogleda!
Foto: Facebook

Saša Broz

TITOVA UNUKA PREDSEDNIKU HDZ: Volim te! Znala sam da će jednom dojahati moj princ srnećeg pogleda!

Planeta -
Tako je Saša Broz prokomentarisala nedavne Karamarkove reči da je Tito jedan od deset najvećih svetskih zločinaca, tajni saradnik Staljina

Nakon poslednjih kritičkih izjava predsednika HDZ Tomislava Karamarka o Josipu Brozu, par reči mu je upitila pozorišna rediteljka i Titova unuka Saša Broz.

"Bravo za Karamarka, on je moj novi idol! Stvarno nije lak posao naći adekvatan "lek" za ovo naše bolesno društvo. Znala sam da će jednog dana dojahati moj princ toplog srnećeg pogleda, zaštitnički raspoložen prema hrvatskoj naciji. Žive ti nama 1.000 godina!", napisala je na svom Fejsbuk profilu Saša Broz uzvrativši tako ironično na najnovije osuđujuće izjave čelnika HDZ o njenom dedi i prvom čoveku nekadašnje SFRJ.Nastavivši u istom tonu, Titova unuka je iznela i svoj protivpredlog.

"Dođe mi da se vratim u djetinjstvo i napokon naučim nešto iz istorije, a ne sve te laži na kojima smo svi mi odrasli. Ja ću glasati za to da se, kada se napokon Hrvati oslobode ukletog duha mog dede, sve ulice i trgovi koji su imali njegovo ime preimenuju u Trg Tomislava Karamarka presvetlog i plemenitog – AMIN! P. S. A ja ću se tada gola okupati u Manduševcu. Tomice – VOLIM TE", napisala je ona.

Tako je Saša Broz prokomentarisala nedavne Karamarkove reči da se Tito pogrešno prikazuje kao "bonvivan, hedonista, odnosno normalni čovek", dok je on kako je rekao "jedan od deset najvećih svetskih zločinaca, tajni saradnik NKVD i Staljina i izvršilac ili naredbodavac hiljade ubistava koji mora da bude sankcionisan".Karamarko je tad ponovio da će HDZ, ako dođe na vlast, sprovesti delimičnu lustraciju pa će kako je rekao "Tito otići sa trgova i ulica".

Tomislav Karamarko, foto Beta
Tomislav Karamarko, foto Beta

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track