UŽASNA OSVETA: Oteli lekarku, osakatili i ostavili da iskrvari!
Foto: Twitter

Meksiko u šoku

UŽASNA OSVETA: Oteli lekarku, osakatili i ostavili da iskrvari!

Planeta -
Policija veruje da je napad povezan sa slučajem mrtvorođenčeta od pre tri sedmice i da su lekarku oteli rođaci žene koja je doživela komplikacije na porođaju

MEKSIKO SITI - Rođaci žene koja je rodila mrtvorođenče oteli su lekarku koja ju je porodila, drogirali je, osakatili i ostavili da iskrvari.

Lekarku ginekologa, koju je policija identifikovala samo kao dr. M, napali su kad je pošla kući posle noćne smene. Kad su je savladali, drogirali su je i odveli njenoj kući, prenosi Dejli mejl. Tamo su joj odsekli dva prsta, a pokušali su nožem da joj raspore utrobu i izvade joj matericu i jajnike.

Policija veruje da je napad povezan sa slučajem mrtvorođenčeta od pre tri sedmice i da su lekarku oteli rođaci žene koja je doživela komplikacije na porođaju. Ta majka mrtvorođenčeta i njena porodica trenutno se vode kao "nestali".

Lekarka je spasena posle nekoliko sati mučenja. Kad je droga prestala da deluje, nesrećnica je uspela da vrisne, što je alarmiralo komšiluk. Nađena je u bari krvi na podu, gde je umalo iskrvarila.

(EPK/Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track