(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UMIRAO U BOLOVIMA: Beli tigar ubio mladića u zoo vrtu u Indiji!
Foto: Cover Asia Press

Užasna tragedija u Delhiju

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) UMIRAO U BOLOVIMA: Beli tigar ubio mladića u zoo vrtu u Indiji!

Planeta -
Videli smo da je beli tigar uhvatio dečaka za vrat, koji se previjao od bolova. Patio je jedno 10-15 minuta, ali mu niko nije pomogao, rekao je očevidac

Mladić (22) umro je nakon što ga je beli tigar napao u zoološkom vrtu u Indiji. Napad se dogodio u zoološkom vrtu u Delhiju danas oko 13.30.

Za sada nema tačnih informacija kako je mladić dospeo u deo gde su smešteni tigrovi, ali se pretpostavlja da je skočio svojevoljno.Svedoci kažu da je sve trajalo nekih 10-15 minuta pre nego što je policija stigla na lice mesta, ali nažalost nisu uspeli da spasu mladića."Bili smo kod kaveza sa reptilima kada smo čuli strahovite jauke", rekao je jedan od očevidaca."Videli smo da je beli tigar uhvatio dečaka za vrat, koji se previjao od bolova. Patio je jedno 10-15 minuta, ali mu niko nije pomogao", rekao je očevidac.

Tigar je sisar iz porodice mačaka i jedan je od četiri vrste "velikih mačaka“. On je vrhunski predator i najveća živa mačka na svetu. Bengalski tigar je najpoznatija podvrsta i sačinjava približno 80 odsto ukupne populacije tigrova. Iako se svaka podvrsta razlikuje, generalno, mužjaci tigrova teže između 120 i 250 kilograma, a ženke između 90 i 150 kilograma. Prosečno mužjaci su dugački između 2,4 i 3,2 metara, dok su ženke između 2,1 i 2,75 metara dugačke. Sumatranski tigrovi su najmanji od svih tigrova, dok su sibirski tigrovi najveći.

http://www.youtube.com/watch?v=IYVmrxAIrCw

(Mirror.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track