(VIDEO) DOKAZ DA JE ISUS SIN BOŽJI: Pronađena Hristova krv u kojoj se kriju svi odgovori!?
Foto: Wikipedia

Kontroverzno istraživanje

(VIDEO) DOKAZ DA JE ISUS SIN BOŽJI: Pronađena Hristova krv u kojoj se kriju svi odgovori!?

Planeta -
Ron Vajat tvrdi da je pronašao kovčeg ispod Golgote kao i pukotinu na čijm stenama je video i krv koju je potom odneo na analizu

Istraživači tvrde da su otkrili krv Isusa Hrista i da su posle analize u laboratoriji otkrili da se u toj krvi postoje 23 hromozoma, dok u "normalnoj" ljudskoj krvi ih ima 46, 23 od jednog i još 23 od drugog roditelja.Naime predanja kažu da je posle smrti na krstu nastao potres koji je otvorio pukotinu ispod krsta niz koji je potekla Isusova krv i voda pa se spustila do kovčega i pala po njemu.

Sada Ron Vajat tvrdi da je pronašao kovčeg ispod Golgote kao i pukotinu na čijm stenama je video i krv koju je potom odneo na analizu.Posle laboratorijske analize laboranti su mu saopštili da je je krv živa, ali da je samo polja ljudska. Ono što su u laboratoriju otkrili je da u krvi postoje 23 hromozoma a u ljudskoj krvi ih ima 46, 23 od jednog i još 23 od drugog roditelja.

Naravno, i dok ima onih koji veruju u ono što Ron Vajat govori, ima i mnogih koji smatraju da ništa od toga nije istina. Pogledajte ovaj video i sami procenite da li je Vajat u pravu ili ne.

http://www.youtube.com/watch?v=FsS5x9_DitU
http://www.youtube.com/watch?v=mFC1b6lpdiI

(Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track