(VIDEO) HAOS U VARAŽDINU: Napao poreznike, grizao i udarao policajce, jedva ga savladali!
Foto: Youtube

Opšta tuča

(VIDEO) HAOS U VARAŽDINU: Napao poreznike, grizao i udarao policajce, jedva ga savladali!

Planeta -
Vlasnik štanda je počeo da davi jednog od policajaca, a potom je njegovog kolegu kolenom udario u međunožje

VARAŽDIN - Od kako je počeo Špancirfest, najveća turistička manifestacija u severozapadnoj Hrvatskoj, ugostitelji koji u sklopu manifestacije u centru grada nude hranu i piće, žale se na rad radnika Poreske uprave koji, po njihovim rečima, previše revnosno obavljaju svoj posao i nemaju razumijevanja za okolnosti u kojima rade.

Situacija je eskalirala u petak uveče kad je jedan ugostitelj u centru Varaždina, pred više hiljada ljudi, napao prvo službenika Poreske uprave Varaždin, a zatim i policijske službenike.Sve je počelo kada su oko 21.45 u prostorije Policijske stanice Varaždin došli radnici Porese uprave i prijavili da ih je petnaestak minuta ranije na štandu za prodaju peciva na Trgu bana Jelačića u Varaždinu, vređao i napao nepoznati muškarac.Dva policajca su odmah krenula na mesto događaj.

Kod pokretne radnje za prodaju prehrambenih proizvoda, policajci su zatekli nepoznatog muškarca koji ih je upitao da li traže njega, a nakon što ga jedan od policajaca zatražio od njega ličnu kartu, muškarac je počeo da viče vređa.

Policijski su ga upozorili da se smiri i da pođe s njima u policiju.

On je potom prestao s vikom i vređanjem, i zamolio policijske službenike da mu omoguće da stavi kolica za prevoz tereta u svoj kombi, a nakon što je to i učinio, krenuo je s policajcima.Nakon što su prošli nekoliko metara, muškarac je pokušao glavom da udari jednog od policajaca a u celoj gužvi sva trojica su pali na beton. Kako je saopštila policija, vlasnik štanda je počeo da davi jednog od policajaca, a potom je njegovog kolegu kolenom udario u međunožje.

Nekako su ipak uspeli da ga savladaju ali je muškarac i dalje pružao veoma aktivni otpor. Nekontrolisano je mahao rukama pa je čak nekoliko puta i ugrizao policajace.

Jedan od prolaznika je na kraju policijskim službenicima pomogao da svladaju podivljalog napadača.

http://www.youtube.com/watch?v=7ROtQzx-lv0

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja