(VIDEO) JEZIVO: Terorista ISIL uči bebu da kao loptu šutira odsečenu ljudsku glavu
Foto: Printscreen YouTube

Kad čovek pomisli da ne može gore...

(VIDEO) JEZIVO: Terorista ISIL uči bebu da kao loptu šutira odsečenu ljudsku glavu

Planeta -
Čovek koji za ruke drži bebu, najverovatnije otac, uživa i smeje se dok dečačić šutira ljudsku glavu

RAKA - Šokantna fotografija kako beba koja još nije prohodala šutira odsečenu ljudsku glavu u gradu Raki, centru terorista Islamske države u Iraku i Levantu (ISIL), proširila se na društvenim mrežama.

Pretpostavlja se da je čovek koji drži dečačića za ruke detetov otac i jedan od ubica ISIL. Očigledno uživa dok pridržava dete, koje šutira ljudsku glavu, piše Dejli mejl dodajući da je odsečena glava očigledno stara nekoliko dana i da je neprepoznatljiva, ali da se veruje da potiče od mrtvog zarobljenika.

Foto: Dejli mejl
Foto: Dejli mejl

Ova fotografija objavljena je samo nekoliko sati pošto je jedan od sirijskih aktivista iz Rake, koji rizikuju živote da bi dokumentovali svaki zločin džihadista da bi svet saznao istinu, objavio na internetu fotografiju poslednjeg pogubljenja koje su počinili koljači ISIL uz komentar "Raku kolju u tišini". Na fotografiji se vidi razapeto telo obezglavljenog muškarca. Desetak dečaka načičkao se oko njega se po metalnoj konstrukciji, valjda improvizovanim vešalima.

Navodno je pogubljeni muškarac sirijski pobunjenik, rođak Zahrana Aluša, vođe Džejš al-Islama, jedne od grupa okupljenih u Islamskom frontu, koja se bori za osnivanje svoje islamske države u Siriji.

Portal Kurir je pisao o Alušu u julu, kad se u svoje i ime svojih sledbenika odrekao ISIL, ali taj njegov govor ostao je u senci jer se ceo svet bavio njegovom Helou Kiti sveščicom, koja je stajala pred njim. Džihadisti su to iskoristili da ga ismeju, ali tako su ga zapravo samo učinili poznatim na Zapadu.

http://www.youtube.com/watch?v=rbsiFHuolWY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track