(VIDEO) NJEN PRVI I POSLEDNJI DAN U ŠKOLI: Profesorka na zameni oralno zadovoljila đaka
Foto: Printscreen Yt

Oralni delikt

(VIDEO) NJEN PRVI I POSLEDNJI DAN U ŠKOLI: Profesorka na zameni oralno zadovoljila đaka

Planeta -
Mlada profesorka engleskog zbog 14 minuta oralnog seksa iza katedre ostala bez posla i verovatno ide na robiju

VAŠINGTON - Policija u Vašingtonu uhapsila je mladu profesorku engleskog Simon Grin (22) zbog toga što je prošlog petka, na dan kad je zamenjivala redovnu profesorku u srednjoj školi "Opšns", u učionici imala oralni seks s jednim učenikom, piše Vašington post.

Učenik, za kojeg je rečeno samo da ima 17 godina, snimio je mobilnim telefonom kako ga profesorka oralno zadovoljava iza katedre, a onda je pokazao snimak petorici školskih drugova koji su, kao i on, članovi školskog ragbi tima "Panteri".

Profesorka na zameni se s tim učenikom i upoznala prošlog petka - on joj je pomagao na času tako što je delio odštampane tekstove i zadatke. Tokom celog prvog časa su flertovali, a na kraju nastave on joj je dao broj svog mobilnog telefona. Nekoliko minuta kasnije, profesorka mu je poslala SMS i počelo je provokativno dopisivanje. U jednom trenutku on je pitao "perverzna?", a ona je odgovorila "ne pričam nego pokazujem".

I pokazala mu je po podne iza katedre i to za samo 14 minuta, od 15.26 do 15.40: on joj je tražio sedam seksualnih činova, isti broj koji je na njegovom dresu, a zatim je snimao mobilnim telefonom kako ga ona oralno zadovoljava.

Snimak se neverovatnom brzinom proširio po celoj školi, pa i do ostalih profesora, a istog popodneva je odnet u policiju sa sve dečakovim mobilnim telefonom. Mlada profesorka se čak celog prošlog vikenda i dopisivala sa policijom, misleći da se dopisuje sa novim ljubavnikom. U jednom trenutku je nešto očigledno saznala jer mu je poslala poruku da treba da "ohlade" jer će imati problema zbog njihove veze, saopštila je policija.

Direktorka škole Šenon Hodž izjavila je da je veoma zabrinuta zbog ovog incidenta i da je zadatak profesora da učenicima garantuju bezbednost.

Profesorka Grin je optužena za seksualno zlostavljanje maloletnika i suđenje joj je zakazano za 18. novembar. Puštena je da se brani sa slobode s tim što nosi elektronsku nanogicu.

http://www.youtube.com/watch?v=mc8Yeo2qWvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track