(VIDEO) SAM SEBI DOAKAO: Usred Sarajeva pljačkao Zagrepčane, kamera ga lepo snima!
Foto: Printscreen Yt

Kad je neko glup...

(VIDEO) SAM SEBI DOAKAO: Usred Sarajeva pljačkao Zagrepčane, kamera ga lepo snima!

Planeta -
Provalnik se namerio na mladi bračni par na medenom mesecu i odneo im vrednosti koje ne može da utopi, a već su se javili ljudi koji su ga prepoznali na jasnom i lepom video-snimku za nadzorne kamere

SARAJEVO - Novopečeni bračni par Petrović iz Zagreba poželeo je da medeni mesec provede u Sarajevu i ne sluteći da će se njihov najljepši trenutak u životu pretvoriti u pravu noćnu moru.

Lopov im je u četvrtak 21. avgusta mirno usred bela dana provalio u automobil i odneo sve vredno što su imali. Dario Petrović ispričao je da je provalnik razbio prednje suvozačevo staklo i smireno izneo sivi kofer, dve tamne sportske torbe, nekoliko ranaca, crnu torbicu za foto-aparat i čak i torbu-hladnjak.

Lopov nije zaboravio ni HP laptop, od kojeg će imati malo vajde: to je unikat sa nalepnicom protiv krađe, pa neće moći da ga proda. Osim toga, nije primetio da ga snima nadzorna kamera iz vozila, a kako je pljačkao usred dana, u 12.50, snimak je odličan. Zapravo, Dnevnom avazu se već javio čitalac koji kaže da je prepoznao lopova, koji radi u jednom fast fudu, i dao je policajcima njegovo ime i prezime.

"Mi smo putnici namernici iz Zagreba i želeli smo da kruna našeg bračnog putovanja bude atmosfera Sarajeva i pozitivna 'sarajevska raja', koju smo na kraju i doživeli u trenucima kada su nam dobre Sarajlije pomagale da zaboravimo zlo. Od svih navedenih stvari, najveću sentimentalnu vrednost imaju fotografije na memorijskoj kartici i računaru, a koje su snimljene za vreme medenog meseca", poručio je Dario Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track