(VIDEO) SAZNAO I POKUŠAO DA POBEGNE: Milan Bandić uhvaćen na granici sa Slovenijom!
Foto: Printscreen Yt

Nezvanično

(VIDEO) SAZNAO I POKUŠAO DA POBEGNE: Milan Bandić uhvaćen na granici sa Slovenijom!

Planeta -
Gradonačelnik Zagreba uhapšen je na graničnom prelazu Bregana. Trebalo je da bude uhapšen sutra ujutro, ali pošto je saznao i dao se u bekstvo, policija je danas krenula u akciju

ZAGREB - Jednog od 19 danas uhapšenih hrvatskih zvaničnika i biznismena hrvatska policija uhvatila je na granici Hrvatske i Slovenije, a prema nezvaničnim informacijama bio je to upravo gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, prenosi hrvatski portal Indeks.hr.

Portal prenosi da je RTL javio da su policija i Uskok planirali akciju za sutra ujutro, ali da je Bandić saznao da se nešto priprema i pokušao da napusti Hrvatsku. Navodno je upravo on uhvaćen na graničnom prelazu Bregana.

Hrvatski mediji ranije danas javili su nezvanično da je policija po nalogu Uskoka uhapsila zagrebačkog gradonačelnika, predsednika Uprave Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića i vlasnika CIOS-a Petra Pripuza.-Oni su, kako se navodi, uhapšeni zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela korupcije na štetu grada.

Zagrebački advokat Krešimir Krsnik je potvrdio da zastupa Bandića i da se upravo uputio kod njega na "Oranice", što je kolokvijalni naziv za sedište policijske službe za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala. Krsnik, međutim, u izjavi Hini nije mogao da potvrdi da li je Bandić uhapšen ili je samo priveden u policiju na razgovor.

Evo kako je Bandić jednom u skupštini porućio "tejk it oT liv it".

http://www.youtube.com/watch?v=CyZL16LdnfI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track