(VIDEO) SEVNUO ŠAMAR: Tuča u parlamentu Ukrajine, nacionalista dobio batine
Foto: Printscreen Youtube

Oleg Ljaško napadnut

(VIDEO) SEVNUO ŠAMAR: Tuča u parlamentu Ukrajine, nacionalista dobio batine

Planeta -
Dvojica poslanika posvađala su se u zgradi parlamenta, kada je Olesandarr Ševčenko optužio Olega Ljaška da nikad nije bio na istoku Ukrajine, mestu borbi s proruskim snagama.

KIJEV - Član ukrajinskog parlamenta Oleg Ljaško, koji neguje imidž borca protiv pripadnika proruskih snaga, danas nije dobro prošao u svađi sa svojim kolegom, poslanikom Aleksandrom Ševčenkom, od kojeg je dobio udarac u lice i završio na rukama posmatrača ovog događaja.

Dvojica poslanika posvađala su se u zgradi parlamenta, kada je Ševčenko optužio Ljaška da nikad nije bio na istoku Ukrajine, mestu borbi s proruskim snagama.

Posle nekoliko minuta svađe, Ševčenko je munjevito ošamario Ljaška, koji se zateturao unazad, preneo je AP. Ljaško, koji je mnoge iznenadio kada se našao na trećem mestu na predsedničkim izborima u maju, izgradio je o sebi sliku kao o nacionalisti, nizom poteza, uključujući i postavljanje svoje fotografije na Fejsbuku, kako stoji iznad navodnog pripadnika proruskih snaga, vezanog i ubačenog u prikolicu.

http://www.youtube.com/watch?v=5G0kUgDCglA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track