(VIDEO) STRAHOTA: Četvoro dece živo izgorelo štiteći jedno drugo od vatrene stihije!
Foto: Printscreen Yt

Skakali kroz prozor

(VIDEO) STRAHOTA: Četvoro dece živo izgorelo štiteći jedno drugo od vatrene stihije!

Planeta -
Požar u soliteru u Čikagu izbio je u cik zore na drugom spratu i munjevito se proširio

ČIKAGO - Požar koji je juče zahvatio stambenu zgradu u Čikagu surovo je prekinuo živote četvoro dece koja su jezivu smrt podnela herojski, piše Hafington post.

Poginule su Karlisa Koleman (15), Karlvon Kark (13), Šemeron Koleman (11) i Irena Smit (7), saopštio je patolog oblasti Kuk.

Požar je počeo oko 3:30 u zgradi od 18 stanova. Tela dvoje dece pronađena su u dnevnoj sobi, a u ormaru je pronađena najstarija Karlisa, koja je ležala preko jednog od mlađe dece - pokušala je da ga svojim telom zaštiti od plamenova, kazao je portparol čikaških vatrogasaca Lari Lengford.

Njihova majka i njen partner skočili su sa trećeg sprata, gde je bio njihov stan, i završili su u bolnici u kritičnom stanju.

"Kad sam ih videla na trotoaru bez dece, znala sam da su deca mrtva", kaže njihova komšinica s drugog sprata Darlin Džons (31), čija je ćerkica preživela, ali je teško povređena.

Oko 50 stanara uspelo je da pobegne iz paklene zgrade. Svi povređeni zbrinuti su u obližnjem Medicinskom centru "Hristovi zagovornici".

Požar je ugašen do 4:30.

http://www.youtube.com/watch?v=VTrmmXkviiU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track