Plavuša pametnija od Ajnštajna!
Foto: Dejli Mejl

QI 161

Plavuša pametnija od Ajnštajna!

Stil -
Lauren Marbe ima 16 godina, plavuša je i voli da se sređuje, ali je ujedno i genije od deteta sa IQ 161

Lauren Marbe je plavuša koja obožava rijaliti šoue, obožava da se šminka, doteruje i da ide kod pedikira i voli što ima plavu kosu i nije obična plavuša o kojoj se pričaju uvredljivi i ponižavajući vicevi.

Lauren (16) iz Eseksa je genije i njen IQ je 161, što je čini pametnijom i od Alberta Ajnštana i Stivena Hokinga. Plavušica je Mensin test uradila čisto iz zabave.

Mnogi su odmah prokomentarisali da uopšte ne izgleda kao da je genije upravo zbog njene plave kose i fizičkog izgleda, što naravno nema nikakve veze sa njenom inteligencijom.

Pametnica iz Eseksa mašta da postane arhitekta, ali i da se bavi glumom i ozbiljno razmišlja da upiše Kembridž.

"Plavuša sam, nosim šminku i volim provod. Volim da imam mnogo pudera na licu i volim lažne nokte pa me to i čini pravom devojkom iz Eseksa. Gledam seriju Towie (The Only Way is Essex) i obožavam ih, ali sada svi pretpostavljaju da su svi iz Eseksa takvi. Volim svoj grad i drago mi je što ću pokazati da svi iz ovog kraja nisu glupi i plavi", rekla je Lauren.

IQ poznatih

Čarls Dikens - 180Čarls Darvin -165Stiven Hoking - 160Albert Ajnštajn -160Kventin Tarantino - 160Bil Gejts - 160Šeron Stoun - 154Bil Klinton - 145Šakira - 140

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track