PLES SA ZVEZDAMA: Milojko Pantić napustio šou, 1.000 evra radioamaterima Srbije
Foto: TV Prva

Titov pionir ide kući

PLES SA ZVEZDAMA: Milojko Pantić napustio šou, 1.000 evra radioamaterima Srbije

Pop kultura -
Bez obzira na ocene, bila mi je čast da plešem pred takvim veličinama plesa i baleta, rekao je Pantić

Milojko Pantić i njegova mlada parterka Zorana napustili su šou Ples sa zvezdama. Njih dvoje su u duelu izgubili od Vanese Šoškić i Vlade. Glas za Milojka dao je Aleksandar, koji je samo emisiju radnije sportskom komentatoru dao čestu jedinicu, dok su za venesu glasali Kosta, Nikola i Marija.

"Za mnoge ljude igra je život, ali za sve ljude na svetu život je jedna velika igra. Bravo majstore igraj se još, poslao mi je jedan kolega. Ovo iskustvo je veliko bogatstvo, to što sam upoznao moju Karmen, Zoranu i tako što sam upoznao sve ove divne ljude”, rekao je Pantić i dodao da je njegova mezimica Lena Bogdanović koja je po njegovom mišljenju šampionka u plesu.

"Bez obzira na ocene, bila mi je čast da plešem pred takvim veličinama plesa i baleta. Ova nagrada će otići najhumanitarnijoj organizaciji u Srbiji - radioamaterima Srbije. Radioamateri su od bombardovanja do poplava spasavali nejač i te kako je potrebna ova organizacija", rekao je Milojko..

Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović, voditeljka Katarina Šišmanović i prošle nedelje Nemeš. Glumac Milan Kalinić je zbog povrede kolena napustio takmičenja pa ćemo, posle večerašnjeg ispadanje, sledeće nedelje gledati osam parova.

Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe.

PLES SA ZVEZDAMA MOŽETE DA PRATITE OVDE

21.55 - Žiri je teška srca glasao: Nikola je glas dao Vanesi i Vladi, Kosta daje takođe svoj glas Vanesi. Aleksandar će da spase Titovog pionira Milojka, pa je na Mariji odluka i ona svoj glas je dala Vanesi i Vladi.

21.50 - Oba para su zadržali energiju od prošle emisije i moram da pohvalim Milojka Pantića jer nisam nikada video tako dobru baćatu u njegovim godinama", rekao je Nikola. "Ja ne volim ponedeljak", rekao je Kosta.

21.45 - Prvi plešu Milojko Pantić i Zorana. Oni plešu baćatu. "Ovi su imali bolji nastup, bilo je ozbilnosti", rekla je Marija.

Sambu plešu Vanesa Šokčić i Vlada. "Uvek je teško, ako ne tehnički onda emotivno, kako je njima teško tako je i nam", rekla je Marija.

21.40 - Na podijumu su ostali samo muškarci. Ivan i Marija idu dalje, kao i Aleksandar Šapić i Sandra i Nigor i Jelena.

U duel ide Milojko Pantić i Zorana. Milojko je rekao da je imao peh prethodne večeri kada mu se zakačilo dugme od košulje za Zoranin kostim i da će ovaj put otplesati kao nikada do sada. "Zavrnuo sam rukave, mada bih radije prepustio pobedu Vanesi", rekao je Milojko.

"Milojko, ne bih mnogo komentarisala, jedino mogu da vam dam savet koji ste vi već sami rekli, a to je da uživate i zabavite se" dodala je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=9robvkvD3f8

21.30 - "Sinoć je bio zanimljiv eksperiment i takmičari su to odlično odradili", rekla je Marija. Milojko u tim godinama ima energiju i mladalački duh. On je dokaz da život ne poznaje granice i da može sve da se radi pa i da pleše", rekao je Nikola. "Pobednitk nije onaj koji padne, nego onaj koji ima snage da ustane. Nikolina sve više postaje umetnik, a ima i veliku podršku u Ignjetu", rekao je Kosta. "Kao ferari su Lena i Nikola, samo što su sipali vodu a ne dizel", rekao je Aleksandar za Lenu i Nikolu koji su posle četiri 10 skoro pali na dno.

21.30 - "Ja i Marko se ponekad posvađamo, ispravlja mi leđa, moždane vijuge, ali stignem da opajam kuću", otkrila je Tanja Bošković. "Marko je vredno dete i srodili smo se. Teško mi je da pretvorim emocije koje nisu bliske. Uživamo na treningu. Nama je svetinja ono vreme koje provodimo zajedno, dok god istražujemo moje granice, dotle ova igra ima smisle", rekla je Tanja Petrović.

21.15 - Prvi plesni par koji ide dalje je Tanja Bošković i Marko, drugi par je Nikolija Jovanović i Ignjat, zatim Tanja Petrović i Marko, a dovljno poena imaju i Lena Bogdanović i Nikola.

Prvi par koji ide u duel je Vanesa i Vlada. "Ja sam iznenađena što ste se našli u duelu, Vanesa, možda vi niste. Savet je da probate da odigrate kao prethodno veče, puno sreće“ rekla je predsednica žirija Marija Prelević.

http://www.youtube.com/watch?v=ieEoyD6aXls

21.05 - Eliminaciona emisija je počela. Irina Radović je zatražila da je Aleksa Jelić nauči da igra da joj se ne bi i dalje smejali jer samo zna jedan korak. Voditelji su podsetili da je Milan Kalinić napustio emisiju zbog povrede kolena, ali da se to kod glumca nikada ne zna i da ne gubimo nadu jer možda se Milan ipak vrati. Irina jedva čeka sledeću nedelju kada je Sandra obećala da će podići Aleksandra Šapića i nestrpljiva je da to vidi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track