POBEDILA SRPSKA: Krstimir Pantić slavi trijumf u Kosovskoj Mitrovici
Foto: Saponjic

Drugi krug izbora na KiM

POBEDILA SRPSKA: Krstimir Pantić slavi trijumf u Kosovskoj Mitrovici

Politika -
Dok sam ja gradonačelinik, na opštini neće biti albanska zastava, niti table na kojoj će pisati Republika Kosovo, rekao je Pantić ističući da je lista "Srpska" pobedila u svim opštinama, sem u opštini Štrpce gde je slavio kandidat Samostalne liberalne stranke

KOSOVSKA MITROVICA - Krstimir Pantić proglasio je u 21 sat pobedu na izborima za gradonačelnika Kosovske Mitrovice...Razlika kojom je pobedio Olivera Ivanovića je oko 350 glasova.

- Pobedila je "Srpska", pobedila je Vlada Srbije. Ovo pobedu posvećujem Vladi Srbije. Rekao je Pantić najavljujući nastavak borbe za očuvanje Kosova i Metohije u Srbiji.On je posle proglašenja pobede čestitao i svom protivkandidatu Oliveru Ivanoviću, koji je kao je rekao ostvario boji rezultat nego prvom krugu.

- Pozvaću ga ovih dana na razgovore, tokom formiranja skupštinske većine. A ostali odbornici bez obzira na ncionalnu i versku pripadnost dobrodošli su na te razgovore.

Upitan kako komentariše pisanje prištinskih medija da će na opštini Mitrovica stajati tabla na kojoj će pisati - Republika Kosovo Pnatić je rekao odrično.

- Kakva tabla i zastava Albanije neće stajati na zgradu opštine dok sam ja gradonačelnik. Posle ovih izbora Kosovo i Metohija nekida neće postati članica UN- rekao je Pantić.

On je istakao da je lista "Srpska" pobedila u svim opštinama, u kojima je danas održan drugi krug, sem u opštini Štrpce gde je slavioi kandidat Samostalne liberalne stranke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track