POČELA SERIJA PROLEĆNIH VEČITIH DERBIJA: Rukometaši Crvene zvezde savladali Partizan
Foto: SRLS

Crveno-beli slavili

POČELA SERIJA PROLEĆNIH VEČITIH DERBIJA: Rukometaši Crvene zvezde savladali Partizan

Ostali sportovi -
Crvena zvezda je vodila u većem delu utakmice, a Partizan je u finišu opasno pripretio kada se sa šest spusto na dva gola zaostatka. Ipak, Zvezda je uspela da se odbrani i na kraju zabeleži ubedljiv trijumf

BEOGRAD - Rukometaši Crvene zvezde savladali su Partizan na svom terenu rezultatom 27:21 (15:11) u meču 3. kola Superlige Srbije. Bila je ovo prva pobeda crveno-belih i drugi poraz crno-belih u dosadašnjem toku šampionata, što ih stavlja na dno mini lige od šest klubova.

Crvena zvezda je vodila u većem delu utakmice, a Partizan je u finišu opasno pripretio kada se sa šest spusto na dva gola zaostatka. Ipak, Zvezda je uspela da se odbrani i na kraju zabeleži ubedljiv trijumf.

Na tabeli vode Metaloplastika, Vojvodina i Radnički sa 2-1, a pored večitih i Železničar ima skor 1-2.

Bio je ovo svojevrstan uvod u seriju bitnih večitih derbija u narednih desetak dana. Svakako najinteresantniji je onaj koji se naredne subote igra na stadionu Partizana, meč koji može da odluči titulu prvaka Srbije.

Dan kasnije u "Areni" je na programu finale ABA lige, a nadamo se da ćemo u njemu videti crveno-bele s jedne i crno-bele s druge strane.

Konačno, ako i ne bude tog finala, tri dana kasnije u domaćoj Superligi planiran je duel večitih rivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track