POČELO LUDILO: Silikonima na Velikog brata
Foto: Zorana Jeftic

Trka za 50.000 evra

POČELO LUDILO: Silikonima na Velikog brata

Stars -
Sinoć se u kuću na Košutnjaku uselilo 16 takmičara, među njima i Ava Karabatić, Soraja Vučelić i Maja Nikolić, koji će se za pobedu boriti narednih šest nedelja

Veliko oko ih posmatra.Sinoć je počeo „VIP Veliki brat“. U kuću na Košutnjaku uselilo se 16 takmičara, koji će pokušati da se što duže zadrže u „Bratovim odajama“. Oni će biti daleko od stvarnog sveta četrdeset dana, a najbolji će izaći iz rijalitija s nagradom od 50.000 evra. Sudeći prema izboru ukućana, očekuje nas šest nedelja uzbudljivog šoua. Ako se uzme u obzir da su unutra Maja Nikolić, Milić Vukašinović i Ava Karabatić, ni skandali neće izostati. A možda se dogodi i neka ljubav.

Bazen najbolje mesto za relaksaciju
Bazen najbolje mesto za relaksaciju

Maja Nikolić (38) pevačica, NišI ranije učestvovala u rijalitijima, gde je ostala upamćena kao skandal-majstor. Pevanjem se bavi od malih nogu, učestvovala je na velikom broju festivala i osvojila 24 prve nagrade. Želi da živi u Panama Sitiju. Za sebe kaže da je odana, istrajna, sanjar, vatra, dete-žena, srna. U kuću ulazi zbog novca. Ima dva sina - Novaka i Lazara.

Soraja Vučelić (26) model, KninModelingom se bavi od 19 godine. Nakon učešća u „Velikom bratu“ postaje popularna. Radila je mnoge reklame i spotove. Studira psihologiju. Obožava jahanje i redovno posećuje hipodrom. Svake nedelje pravi „helo kiti“ žurke za decu iz komšiluka. Za sebe kaže da je iskrena, temperamentna, privržena, druželjubiva, pravedna, osetljiva, ali i osvetoljubiva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track