NEMA DOGOVORA: Srbija sve bliže izborima

Završen sastanak o rekonstrukciji Vlade Srbije

NEMA DOGOVORA: Srbija sve bliže izborima

Politika -
Sastanku su prisustvovali lideri SPS, SNS i URS, odnosno premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić i ministar finasija i privrede Mlađan Dinkić

BEOGRAD - Sastanak lidera stranaka vladajuće koalicije o rekonstrukciji vlade završen je danas oko 17,30 časova.

Prema nezvaničnim informacijama, na sastanku o rekonstrukciji Vlade nije došlo do približavanja stavova, a za sutra je zakazana sednica Predsedništva SPS-a.

Današnji sastanak lidera vladajuće koalicije na temu rekonstrukcije vlade protekao je u veoma korektnom i konstruktivnom tonu, saopštio je URS, koji je najavio i sednicu Predsedništva stranke tokom vikenda.

Sva tri koaliciona partnera su izrazila spremnost da daju svoj lični doprinos kako bi vlada radila još bolje i još efikasnije, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, lider URS Mlađan Dinkić saglasio se da vlada u narednom periodu mora još više da funkcioniše kao jedinstven tim i da zajednički i složno rešava brojne probleme sa kojima se građani Srbije suočavaju.URS će ovog vikenda održati sednicu Predsedništva na kojoj će predsednik strnake informisati najviše rukovodstvo o razgovorima i dogovoru sa koalicionim partnerima.

Sastanku su prisustvovali lideri SPS, SNS i URS, odnosno premijer Ivica Dačić, prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić i ministar finasija i privrede Mlađan Dinkić. Nakon sastanka niko od učesnika se nije obratio okupljenim novinarima.

Trebalo bi napomenuti da je iz zgrade Vlade Srbije, oko 17,30 izašao je prvo lider URS-a i ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić. Posle nekoliko minuta Vladu je napustila potpredsednica SNS Zorana Mihajlović.

Sastanak lidera stranaka vladajuće koalicije o rekonstrukciji vlade počeo je danas nešto posle 16 sati.
Rekonstrukcija Vlade Srbije bi, kako je ranije najavljeno, trebalo da bude završena do kraja jula.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track