PODGORICA: Grk uhapšen zbog šverca 59 kilograma skanka!

Narkotici

PODGORICA: Grk uhapšen zbog šverca 59 kilograma skanka!

Crna Hronika -
Policija i Carina je skank pronašla u specijalno izrađenom bunkeru, koji se nalazio u prtljažniku vozila ispod rezervne gume

PODGORICA – Crnogorska policija uhapsila je, na graničnom prelazu Debeli brijeg prema Hrvatskoj, državljanina Grčke P.T. (42), koji je pokušao da prokrijumčari 59 kilograma skanka.

Uprava policije Crne Gore je navela da je droga pronađena u automobilu marke “Alfa romeo”, grčkih registarcija, kojim je upravljao P.T.

“Policijski i carinski službenici su pretresom vozila u prtljažnku, u specijalno izrađenom bunkeru koji se nalazio ispod rezervne gume, otkrili 51 pakovanje sa ukupno 59 kilograma skanka”.

Kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je P.T. skank prokrijumčario u Crnu Goru iz Albanije, sa namerom daljeg krijumčarenja i prodaje na tržištu zemalja Zapadne Evrope.

“Osumnjičeni P.T. će danas, uz prijavu, biti predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track