Podvodila ćerke u staračkom domu

Podvodila ćerke u staračkom domu

Crna Hronika -
Policija uhapsila D. T. (39), koja je ćerke terala na prostituciju za 1.500 dinara kako bi imala da kupi cigarete i alkohol

ZAJEČAR - Majka monstrum!Meštani sela Kaličina kod Knjaževca zaprepašćeni su saznanjem da je policija uhapsila D. T. (39) zbog sumnje da je podvodila svoju 17-godišnju ćerku K. T. penzionerima iz staračkog doma.

Ona je odranije poznata u selu po tome što poslednjih nekoliko godina živi od prostituisanja, ali niko nije mogao da pretpostavi da će na „najstariji zanat“ primorati i svoje ćerke. Kako nezvanično saznajemo, ona je, pored maloletne ćerke, „mušterijama“ podvodila i svoju stariju, 20-godišnju ćerku.

- D. T. je svoju decu najčešće vodila u obližnji starački dom u vreme kad njegovi korisnici prime penziju. Tada bi se u selo vraćale taksijem, obnovljene garderobe, a ostatak novca trošile su na piće i cigarete. Ona za svoje usluge traži 1.000 dinara, a za „rad“ svojih ćerki petsto dinara više - rekla je jedna meštanka.

Policija je navela da je D. T. svoju maloletnu ćerku podvodila u periodu od avgusta prošle do marta ove godine, zbog čega je osumnjičena za trgovinu ljudima. Devojčice se sada nalaze kod oca, od koga se D. T. razvela.

(S. I. - A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track