POGLEDAJTE: 10 najmisterioznijih fotografija u istoriji čovečanstva!
Foto: Youtube

Od čudovišta do duhova

POGLEDAJTE: 10 najmisterioznijih fotografija u istoriji čovečanstva!

Planeta -
Pogledajte kojih deset fotografija iz istorije još uvek golicaju maštu onih otvorenog uma

Ako volite misterije, ovo će vas svakako zainteresovati. Pogledajte kojih deset fotografija iz istorije još uvijek golicaju maštu onih otvorenog uma.

10. Marsovske "sfere" – neki smatraju da su napravljene od hematita, što bi značilo da je moguća prisutnost vode. Uslikao ju je Oportjuniti 2012. godine.

9. Čudovište sa ostrva Huk – iako je mnogi nazivaju lažnom, fotografija potiče iz 1965., kada ju je napravio Robert Le Šerec.

8. NLO u polarnoj orbiti – potiče iz 1960.-ih, kada ni Rusi ni Amerikanci nisu imali slične objekte u tom prostoru. Objekt je nazvan "crni vitez", a navodno se pojavljuje u regularnim intervalima.

7. Misteriozna žena – Snimljena je tokom atentata na Kenedija, pojavljuje se na više fotografija i snimaka, ali FBI nikad nije uspeo da utvrdi njen identitet.

6. Mobilni iz 1928. godine – Snimljeno na setu snimanja filma Čarli Čaplina. Žena na fotografiji priča na nečemu što liči na mobilni, što neki smatraju dokazom da postoje putnici kroz vreme.

5. Svetla u Hesdalenu – Hemijski sastav objekta koji se pojavio na fotografiji snimljenoj 2007. godine do danas zbunjuje naučnike

4. Nepoznati pobunjenik – Vrlo poznata fotografija čoveka koji na trgu Tjenanmena staje pred kolonu tenkova.

3. "Svemirac" iz 1963. - Kad je fotografisao svoju ćerku, iza nje nije bilo nikoga. Na razvijenim fotografijama pojavio se čovek koji izgleda kao astronaut.

2. Duh vojnika – Na fotografiji jedne vojne divizije iz 1919. pojavljuje se lice preminulog mehaničara. Navodni duh stoji iza jednog od vojnika.

1. Prazna fotografija – Apolo 17 je 1972. na Mesecu uslikao fotografiju koja izgleda prazno. Ali, kada se podesi kontrast, vide se piramidalne strukture.

http://www.youtube.com/watch?v=E7Cd5FWMusE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track