(VIDEO) Prvi pogledajte novi spot Zdravka Čolića!
Foto: WEB

Promocija

(VIDEO) Prvi pogledajte novi spot Zdravka Čolića!

Stars -
Tekst pesme „Vatra i barut“, napisala je Marina Tucaković uz Ćolićevo učešće koji je i kompozitor ove numere, dok aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš
1 / 2 Foto: WEB

Uoči svog velikog koncerta 31.maja u areni „Boris Trajkovski“ u Skoplju, Zdravko Čolić je danas u podne u prostorijama Makedonskog Telekoma predstavio novi spot za naslovnu numeru “Vatra i barut” .Spot je snimljen u Makedoniji početkom maja meseca, na atraktivnim lokacijama u Skoplju i na Ohridu. Kao specijalni gost,u spotu se pored Čolića pojavljuje Vlatko Stefanovski čije su gitarske deonice upravo ovoj numeri dale specifičnu notu,a svoju ulogu imala je i model Natali Grubovik.

Ovaj muzički video u režiji Igora Ivanova - Izija zamišljen je kao svojevidno putovanje kroz vreme i na post-moderan način povezuje različite lokacije i stilove, predstavljajući Makedoniju preko njenog drevnog nasledja do današnjice. Sa pojavom Zdravka i Vlatka plete se priča čiji fokus je ljubavna čeznja jedne dame koja na kraju pronalazi svog životnog saputnika.

http://www.youtube.com/watch?v=ymmE_3syEAI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track