POHAPŠENI PLJAČKAŠI: Smedrevkama krali novčanike i tašne!

presretali po ulicama

POHAPŠENI PLJAČKAŠI: Smedrevkama krali novčanike i tašne!

Crna Hronika -
Osumnjičeni se terete da su u centru Smedereva, tako što su pritrčali jednoj ženi i oteli joj iz ruke novčanik sa novcem, kao i da su 16. juna ženi pokušali da strgnu torbu sa ramena

SMEDEREVO - Pripadnici Policijske uprave u Smederevu u sredu uveče su uhapsili V. K. (29), a danas, nakon intenzivnog traganja, i I. Đ. (34) iz Smedereva, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa i pokušali da izvrše razbojništvo.

Osumnjičeni se terete da su tešku krađu izvršili u sredu oko 16 sati, u ulici Branislava Nušića, u centru Smedereva, tako što su pritrčali jednoj ženi i oteli joj iz ruke novčanik sa novcem i ličnim dokumentima. Nakon toga su pobegli, novčanik sa dokumentima bacili i podelili novac.

Policijski službenici su odbačeni novčanik sa dokumentima našli na krovu jedne garaže i, zajedno sa novcem nađenim kod uhapšenih, vratili oštećenoj ženi.

Daljim operativnim radom, pripadnici smederevske policije su utvrdili da su njih dvojica 16. juna oko 15 sati, u Kosovskoj ulici u Smederevu, pokušali da izvrše razbojništvo, takođe nad jednom ženom, kojoj su pokušali da strgnu torbu sa ramena. Kako u tome nisu uspeli, oborili su je na trotoar, vukli i udarali, a pobegli su kada su prolaznici pritekli ženi u pomoć.

Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti predati Osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track