POKAZALI ŠTA IMAJU: Ovo su najobdareniji glumci!
Foto: Rojters

Muškarčine

POKAZALI ŠTA IMAJU: Ovo su najobdareniji glumci!

Pop kultura -
Mnogi glumci su se usudili da svoj "paket" pokažu pred kamerama. Zato izdvajamo glumce koji su se najbolje pokazali u takvim ulogama

Često se nagađa o tome koliko su muškarci u Holivudu obdareni, pa se kao argumenti daju njihove slike u kupaćim gaćama ili izjave bivših ljubavnica. Ali, mnogi od njih su se usudili da svoj "paket" pokažu pred kamerama. Zato izdvajamo glumce koji su se najbolje pokazali u takvim ulogama.

Lijam NisonOvaj slavni holivudski hlumac više puta se na velikom platnu pojavljivao u "rođendanskom odelu". I pokazao je da apsolutno zaslužuje da se nađe na vrhi liste glumaca kojima uvek treba davati glavne uloge u krevetu. Iako Liam Nison ima 61 godinu, on se odlično drži.

Majkl FasbenderGlumac nemačkog porekla koji je ove godine bio nominovan za oskara za sporednu ulogu u filmu "12 godina ropstva", pokazao nam je mnogo toga u filmskom ostvarenju "Sramota" iz 2011. godine. On je time zaslužio mesto na ovoj listi. Verujemo da mu to i te kako pomaže pri pronalaženju devojke, jer je uvek zabavlja sa manekenkama, a trenutno je sa Naomi Kembel.

Kolin FarelOn je oduvek bio miljenik žena zbog šarmantnog stava i pomalo buntovničkog ponašanja. Ali, otkad je pred kamerema pokazao šta sve krije u pantalonama, izgleda da ga žene još više vole. Jedan od najobdarenijih glumaca izgleda sjajno go - i od napred i od pozadi.

Arnold ŠvarcenegerPoznati glumac i bivši guverner Kalifornije pokazao je odlično zategnutu zadljicu u filmu "Terminator". Ne računamo da to da će se ponovo dogoditi, ali dok je bio mlad, svakako je ostavljao bez daha - u odeći ili bez nje.

Evan MekgregorEvanu nikad nije prestavljalo problem skidanje pred kamerama. Da li zato što izgleda tako dobro, ili zato što je spreman sve da uradi za glumu, ali ovaj glumac nam je pokazao sve u više od osam filmova. A ima i šta da pokaže, pa je zato zasluženo na ovoj listi.

Džejson SigalZvezda serije "Kako sam upoznao vašu majku" zaslužio je mesto na ovom spisku nakon filma "Preboleti Saru Maršal". Scena u kojoj se vidi sve, i to odnapred, pokazala nam je možda i više nego što smo želeli da vidimo. Da li je scena predugačka ili ne ostavićemo fanovima da raspravljaju, ali Džejsonov paket je svakako impresionirao mnoge.

(Na dlanu)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track