PODIVLJAO: Miki pesnicama udario policajce i završio u pritvoru!
Foto: Dragana Udovičić

Uhapšena zvezda rijalitija „Veliki brat“ i „Farma“

PODIVLJAO: Miki pesnicama udario policajce i završio u pritvoru!

Fudbal -
Miroslav Đuričić (37) priveden zbog sumnje da je napao dvojicu policajaca i povredio ih

SREMSKA MITROVICA - U pritvoru.Miroslav Miki Đuričić (37), rijaliti zvezda, uhapšen je juče oko 16.30 zbog sumnje da je posle fudbalske utakmice Kupinovo - Radnički najpre vređao, a potom pesnicama udario i povredio dvojicu policajaca. Krivična prijavaProtiv njega je podneta krivična prijava zbog napada na službenike MUP i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.- Đuričić je bio na utakmici i dobacivao je policajcima. Nakon završenog meča policajci su prilikom redovne kontrole saobraćaja na ulazu u Kupinovo zaustavili automobil kojim je upravljao Đuričić, koji je otvorio prozor i osuo paljbu na službenike. Vređao ih je i psovao, a potom je izašao iz automobila i pesnicom udario jednog policajca u glavu. Drugi službenik MUP krenuo je ka Đuričiću, ali je on nasrnuo i na njega. Nakon obračuna pčelar iz Kupinova je priveden - kaže naš izvor iz istrage.Čeka sloboduMeđutim, Đuričićev prijatelj Dragan Đ. tvrdi da je prvo policajac Mikiju udario šamar, na šta je on uzvratio.- Policajci su legitimisali Mikija, a on im je nešto dobacio iz vozila. Tad ga je policajac udario, a on je izašao iz automobila i udario ih obojicu. Čim izađe na slobodu, Miki će da iznese istinu na videlo - rekao je Dragan Đ. za Kurir.

Strastveni kockarMIKI VEĆ GODINAMA U DUGOVIMA?Mediji su prenosili da je Miki Đuričić u „Farmu“ ušao kako bi zaradio novac i vratio kockarske dugove. Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominjalo i nekoliko desetina hiljada evra. Kockarsku strast Miki je, kako su pisali mediji, pokušavao da eliminiše na razne načine. Međutim, čim bi došao do malo novca, sedao bi za kockarski sto ili popunjavao tikete u kladionici.

Pčelar iz KupinovaPOZNAT PO „VELIKOM BRATU“ I „FARMI“Miroslav Đuričić javnosti je postao poznat nakon učešća u rijalitiju „Veliki brat“ 2006, u kojem je proveo svega 15 dana i samovoljno izašao, što je ponovio i sledeće godine. Bio je pobednik „Velikog brata“ 2009, a 2013. je učestvovao u „Farmi“ i izašao mimo propozicija nakon što je na imanju u Lisoviću proveo 41 dan. Miki se oprobao i kao voditelj nekoliko emisija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track