Policajac devojku silovao pendrekom

Teške optužbe: Pripadnik MUP silovao devojku

Policajac devojku silovao pendrekom

Društvo -
Prišunjao se dok smo se ljubili i mazili, pomerio joj gaćice i više puta gurnuo nešto hladno mojoj devojci u vaginu

BEOGRAD - Silovanje!Policajac interventne policijske jedinice silovao je u noći između 30. juna i 1. jula posetiteljku festivala Belgrejd koling, koji je održan na Ušću!Teške optužbe na račun čuvara reda izneo je za E-novine muškarac čiji identitet nije otkriven. Ipak, on je detaljno opisao šta se te noći navodno dogodilo u šumarku preko puta ulaza na festival.- Ljubili smo se i spremali da vodimo ljubav. Psihopata u policijskoj uniformi nas je video kako se mazimo u mraku, prišunjao se, pomerio joj gaćice i više puta gurnuo nešto hladno mojoj devojci u vaginu. Prošlo je nekoliko sekundi dok je skontala da to nisam ja i tek tada je otvorila oči i ugledala policajca - tvrdi on. Kako je naveo, policajca su primetili tek pošto je nešto iznad njih šušnulo. Kada je shvatio da je otkriven, policajac je navodno, pokušavajući da ih otera, počeo da viče: „BIA, BIA, marš odatle!“- Gospodine, vašu legitimaciju! - navodno je povikao mladić kada je shvatio šta se nekoliko trenutaka ranije dogodilo. Kroz zube, policajac je procedio ime Radomir Ivanković.- Bio je srednje visine, oko 175-180 cm, tamnoput, do tridesetak godina, u uniformi interventne policije. Počeo je ubrzano da se odmiče od mene - ispričao je mladić u ispovesti za E-novine. Naveo je i da su ga u sledećem trenutku, kada su se malo pribrali, videli kako ulazi u policijsku maricu, koja ga je čekala.- Marica je išla polako, često je stajala, te smo prišli i upitali da li je s njima Radomir Ivanković. „Mi smo brigada, takvog nema s nama, mora da je s Novog Beograda“, odgovorili su. Imali smo utisak da laže, da štiti kolegu koji je unutra s njima, ali ništa nismo mogli - ispričao je on i naveo da je slučaj prijavljen nadležnima i da se očekuje epilog.- Devojka još uvek ne može da se oporavi od traume i šoka - dodao je on i poručio da policija lako može da utvrdi ko je silovatelj, ukoliko to želi.

Policiji nije prijavljeno silovanje?Iz Biroa za komunikaciju s medijima MUP Srbije juče nije stigao odgovor na pitanje da li su upoznati s događajem od pre nekoliko noći. Međutim, u Odeljenju za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata Kuriru je nezvanično rečeno da taj slučaj nije prijavljen.- Nama nije prijavljen taj događaj niti bilo šta slično - kratko je rekao izvor Kurira.

Identitet poznatKurir je pokušao da u redakciji E-novina sazna identitet aktera ovog nemilog događaja, ali zaposleni nisu želeli da ga otkriju. U jednom delu teksta navodi se da se momak čija je devojka silovana policajcima predstavio kao novinar i pokazao službenu legitimaciju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track