Policajac hteo da opljačka banku!

Propalo razbojništvo u naselju braće Jerković u Beogradu

Policajac hteo da opljačka banku!

Crna Hronika -
Srđan J. i Dragan M. uhapšeni sa 100.000 dinara i 700 evra, a malo kasnije privedeno još četvoro osumnjičenih. Među privedenima i Aleksandar J., pripadnik Interventne brigade

BEOGRAD - Malerozni lopovi!Srđan J. (32) i Dragan M. (30) uhapšeni su juče oko 9.30 nakon što su opljačkali filijalu Pireus banke u Ulici braće Jerković u Beogradu. Osim njih, privedeni su Srđanov brat Aleksandar J. (34), pripadnik Interventne brigade, Stefan B. (26), i devojke Srđana J. i njegovog brata. Sumnja se da je ova grupa opljačkala pet banaka, iz kojih su odneli oko pet miliona dinara!Srđan J. je juče, naoružan pištoljem, ušao u banku, dok ga je saučesnik Dragan M. u sporednoj ulici čekao u „ford eskortu“.- Preteći pištoljem, Srđan je od radnika uzeo oko 100.000 dinara i 700 evra. Plen je stavio u torbu i pobegao između zgrada. Pljačkaši su potom pokušali „fordom“ da pobegnu Ulicom braće Jerković - kaže izvor Kurira iz istrage.Policija je odmah po dojavi o pljački krenula u potragu za razbojnicima.- Ekipa Interventne jedinice na svega stotinak metara od opljačkane banke preprečila je put dvojici razbojnika. Prilikom hapšenja nisu pružali otpor. Dragan M. je stavio ruke na šoferšajbnu čim je video policajce i samo je uzdisao! U automobilu je nađena torba s novcem, dok je Srđan za pojasom nosio pištolj! Zanimljivo je i da su razbojnici u pljačku krenuli automobilom na čijem je zadnjem sedištu bila sigurnosna korpa za bebe i malu decu - kazao je izvor Kurira.Prema rečima našeg sagovornika, daljom istragom ubrzo su se iza rešetaka našle još četiri osobe.- Policajac Aleksandar J., Srđanov brat, navodno nije direktno učestvovao u pljačkama, već im je samo pomagao - kaže izvor Kurira.

Pozlilo muDraganu M., koji je saučesnika čekao u automobilu, pozlilo je posle hapšenja.- Kolabirao je i sručio se, pa smo mu dali vodu i malo ga osvežili. Pozvali smo i Hitnu, ali se brzo oporavio - kaže izvor Kurira iz policije.

Dragan M. je razveden i ima dvoje maloletne dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja