Policajcu iz Novog Sada određen pritvor zbog ubistva kolege!
Foto: Slađana Stojanović, Policajac, Ubistvo, Tapas Bar

Smrt u restoranu

Policajcu iz Novog Sada određen pritvor zbog ubistva kolege!

Crna Hronika -
Milorad R. (31) se sumnjiči da je noćas jednom novosadskom ugostiteljskom objektu, u ulici Laze Telečkog, iz pištolja ubio Novosađanina Aleksandra Simića (28), a zatim pokušao da počini samoubistvo

NOVI SAD - Novosadska policija saopštila je da je kriminalistička policija odredila meru zadržavanja do 48 sati Miloradu R. (31) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela: ubistvo i izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšeni Milorad R. će u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje nadležnom javnom tužiocu.

Da podsetimo Aleksandar Simić (28) iz Novog Sada, policajac Interventne jedinice, van dužnosti, ubijen je, u noći između nedelje i ponedeljka, sat vremena posle ponoći, u „Tapas baru“, u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, saznaje Kurir.

Na njega je hitac u glavu ispalio, njegov kolega i prijatelj, takođe policajac Interventne, van dužnosti Milorad R. (31) iz Novog Sada.

-Simić se nalazio u lokalu. Milorad je, najverovatnije pod dejstvom alkohola, igrajući se pištoljem ispalio jedan hitac u Aleksandra, koji ga je pogodio u glavu i na licu mesta je preminuo. On je nakon što je video šta je uradio, pokušao da se ubije, ali su ga sprečili momci koji su bili u lokalu, pokušavajući da mu oduzmu pištolj, usled čega je on ispalio još jedan hitac, koji je rikošetirao i pogodio u prst, na ulici prolaznika M.T., inače bivšeg policajca-saznaje Kurir, na mestu događaja.

Nezvanično, i ubica i njegova žrtva bili su policajci interventne jedinice u Novom Sadu. Lekari su zbrinuli Milorada R., koji je odvezen na kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track