Policajka zatrudnela sa ljubavnikom pa se obesila
Foto: Dejli Mejl

Tragedija

Policajka zatrudnela sa ljubavnikom pa se obesila

Planeta -
Neposredno pre samoubistva Tami Paterson (24) i suprugu i ljubavniku poslala je sms poruku "Umreću, žao mi je"

VELS - Tami Paterson (24) policajka iz Velsa odlučila je da se ubije nakon saznanja da je ostala u drugom stanju sa svojim ljubavnikom Džonom Luisom, nastavnikom na koledžu Didsajd. Majka jednog deteta svom surpugu Ianu (28) priznala je preljubu i saopštila mu da je trudna, a neposredno pre samoubistva i mužu i ljubavniku poslala je sms poruku "Umreću, žao mi je".

Tami i Ian bili su u braku samo tri godine kad je policajka započela aferu sa Džonom, kog je upoznali na kursu gde je on bio predavač."Bio sam svestan da je udata i da ima dete. Poverila mi se o svojim problemima, osećala je da mi može verovati. Bio sam svestan da ima problema u braku. Verovao sam da bi ostavila muža. Jednom me pitala da li bih izlazio s njom da su stvari drugačije. Rekao sam da ne bih zbog odnosa student-nastavnik.", rekao je ljubavnik policiji. "Dogodile su se stvari koje nisu trebale da se dogode, oboje smo bili osetljivi u to vreme. Nakon završetka kursa ona je rekla da je trudna, da želi naše dete i da želi biti sa mnom. Međutim, onda se predomislila i rekla da želi da pobaci kako bi mogla da ostvari svoju ambiciju i postane policajka", dodao je Džon, bivši vojnik, dodajući da se njihov odnos rasplamsao poslednjih nedelja nastave.

"Poštovao sam nju i njene želje. Voleo sam je i hteo sam da budem sa njom. Nadao sam se da ćemo imati zajedničku budućnost".Ipak, istraga je pokazala da je Tami nekoliko dana pre smrti svom mužu poslala poruku “Još uvek te volim”.Na dan kada se ubila, policajka je obojici muškaraca poslala istu poruku.Džon ju je potražio u supermarketu gde je radila, ali pošto je nije bilo celog dana, s njenim bratom je otišao njenoj kući, koja je bila zaključana. Provalili su unutra i pronašli je obješenu u spavaćoj sobi.

Tami je na krevetu ostavila poruku za muža i kćerku Abigale (3).Tamin muž je rekao da je znao za aferu i da mu je ona priznala da je trudna. Rekla mu je da zna da je pogrešila, ali da je odlučila da zadrži dete jer je protiv pobačaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track