Policija htela da privede Binića!

Dužan ko Grčka

Policija htela da privede Binića!

Crna Hronika -
Bivši fudbaler Zvezde kaže da je reč o kaznama za prekoračenje radnog vremena njegovog restorana u Kruševcu, koje je on već platio

BEOGRAD - Debelo plaća muziku!Beogradska policija pokušala je po nalogu sudije za prekršaje da privede bivšeg fudbalera Crvene zvezde Dragišu Binića! Njemu je patrola u ponedeljak uveče zakucala na vrata kuće u naselju Višnjička banja jer, navodno, nije platio silne kazne koje su mu izricane u Kruševcu! Ipak, Binić nije priveden jer nije bio kod kuće, saznaje Kurir.- Nisam spavao celu noć zbog tog nesporazuma! Srećom, sada je sve rešeno, a cela „frka“ je izbila zato što nema koordinacije između suda u Kruševcu i Beogradu! Reč je o kaznama iz 2010. koje sam zaradio, ali i platio dok sam držao restoran u Kruševcu. Radno vreme je bilo ograničeno do 23 sata, pa su nam prijave pisane zbog prekoračenja tog vremena - objašnjava bivši fudbaler.On dodaje da je mesečno dobijao tri-četiri kazne.- Nisu bile velike, od 5.000 do 15.000 dinara. Nije lokal bio samo moj, ali se vodio na moje ime, pa sam bio u obavezi da ih izmirim. Sve kazne sam platio u Kruševcu, ali sud za prekršaje u Kruševcu već ranije je poslao sudu u Beogradu zahtev da me nađu i uruči mi rešenje da platim. Verovatno kruševački sud nije u Beograd poslao dopis da su kazne plaćene - rekao je za Kurir Dragiša Binić, predsednik FK Napredak iz Kruševca.U Prekršajnom sudu u Beogradu za Kurir su rekli da su postupali po zamolnici kolega iz Kruševca, ali da je u međuvremenu predmet vraćen u Kruševac, što znači da je Binić zaista izmirio svoje obaveze.- Viši prekršajni sud u Kruševcu je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, koji je zadužen za izvršenja, samo ove godine pokrenuo osam postupaka za zaplenu Binićeve imovine zbog njegovih dugova od ukupno 173.300 dinara - rekao je izvor Kurira.

Binićeva kuća u kojoj su ga tražili policajci
Binićeva kuća u kojoj su ga tražili policajci

Čeka ga suđenjeDragiši Biniću 26. decembra trebalo bi iz četvrtog pokušaja da počne suđenje pred Višim sudom u Beogradu zbog sumnje da je kao funkcioner u FK Obilić učestvovao u nezakonitoj prodaji fudbalera Milana Obradovića Lokomotivi iz Moskve. Binić se dosad uredno odazivao pozivima suda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja