POTRAGA ZA SREBRNIM PASATOM: Policija sprečila otmicu Severininog sina?

Privedena jedna osoba zbog špijuniranja

POTRAGA ZA SREBRNIM PASATOM: Policija sprečila otmicu Severininog sina?

Stars -
Zbog špijuniranja Severine ispitan je bivši policajac. Pušten je nakon ispitivanja, ali policija je i dalje oprezna

Pevačica Severina Vučković je pre nekoliko dana prijavila policiji muškarce koji su danima pratili njenog sina Aleksandra. Policija je veoma ozbiljno shvatila događaje koje je prijavila hrvatska pevačica.

Policijski inspektori, otkriva izvor, identifikovali su, priveli i ispitali krupnijeg muškarca koji je, ispred pevačice i njenog sina Aleksandra, udario nogom u automobil Tomice Petrovića, dugogodišnjeg menadžera hrvatske pevačice, kog je pozvala u pomoć kada je primetila da nepoznata grupa muškaraca snima nju i njenog sina.

Muškarca, čiji identitet ne želimo da otkrivamo, ispitali su policijski inspektori i pustili ga”, otkriva izvor. Drugi muškarci iz grupe koja je posmatrala Seve i Aleksandra nisu još otkriveni. U interesu istrage naš izvor nije želeo otkriti previše detalja, ali je otkrio da je ispitani muškarac tvrdio kako se slučajno zatekao na mestu događaja jer često šeta tim ulicama zbog lošeg zdravlja koje zahteva puno kretanja. Zanimljivo je da je ispitani bivši policijski službenik.

Za grupu muškaraca, koja još nije identifikovana, inspektori veruju da se nisu slučajno zatekli u blizini gospođice Vučković. Postoji opravdana sumnja da je možda reč bila o organizovanom praćenju s motivom koji zasad nije poznat. S obzirom na to da u grupi, prema izjavama svedoka, nije primećena profesionalna fotooprema, teško je poverovati da su to bili fotoreporteri ili ljudi iz medija.

Naravno, niko ne želi spekulisati da li policija prekinula pripremu ozbiljnog krivičnog dela otmice, ali naši izvori napominju da su situaciju shvatili ozbiljno i kažu da je dobro što je gospođica Vučković odmah reagovala.

A sve je počelo kad se dadilja malenog Aleksandra požalila pevačici da je u parku, u zagrebačkoj četvrti Kozjak, gde često provode vreme, ponovno primetila sumnjive muškarce. Videla ih je u srebrenom pasatu kako učestalo fotografišu dečaka.

Pevačica je ozbiljno shvatila pretnje i reagovala. U pomoć je pozvala Tomicu Petrovića, svog menadžera i prijatelja koji je telefonom pokušao da snimi sumnjive ljude. Ali, oni su ga otkrili, lice prekrili rukama, a potom je jedan od njih nogom udario u zadnja vrata Petrovićeva automobila.

Tada je Severinin menadžer zbog oštećenja imovine nepoznatu osobu prijavio policiji, a pevačica je zatražila hitnu policijsku intervenciju.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track