POLITIKA UŠLA U VB: Slavko slavi, a Ava kudi Srbe!

POLITIKA UŠLA U VB: Slavko slavi, a Ava kudi Srbe!

Stars -
Slavko Labović otpevao srpsku patriotsku pesmu "Slava Srbinu", koja je posvećena velikom srpskom političaru i rodoljubu Svetozaru Miletiću, a Ava braći zapretila: Nemoj da ja pričam šta su Srbi radili u Vukovaru

Politika ušla u kuću Velikog brata iako je to strogo zabranjeno i kazna je izbacivanje iz rijaliti šoua!

Slavko Labović, glumac iz Kolašinca, ničim izazvan otpevao je srpsku patriotsku pesmu "Slava Srbinu", koja je posvećena velikom srpskom političaru i rodoljubu Svetozaru Miletiću. Petrući je bio oduševljen pa ga je zamolio da otpeva još jednom ali što glasnije može da ga svi dobro čuju, što je Slavko uradio i pustio je svoj glas.

Podsetimo, jutros je Ava Karabatić spomenula rat u bivšoj Jugoslaviji spominjući Vukovar. Blizanci, Žarko i Željko, skrenuli su joj pažnju da se nalazi u Srbiji gde se kaže hleb, a ne kruh i da bi trebalo tako i da priča, što je iznerviralo starletu.

"Bolje bi ti bilo da prestaneš, da ja ne krenem da pričam o Srbiji, i o tome šta ste vi radili u Vukovaru", zapretila im je Ava.

I juče se desio ispad kada je Maja Nikolić poručila gledaocima da Srbija više neće biti srpska ako u Velikom bratu 50.000 evra osvoji Ava Karabatić.

http://www.youtube.com/watch?v=fnsgbb5CRm0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track