SPASLI BRAK: Pomirili se Dajana i Žika!

Supružnici rešili probleme

SPASLI BRAK: Pomirili se Dajana i Žika!

Stars -
Na ulazu su Dajana i Žika nasmejani pozirali fotografima, a u separeu su sedeli na dva kraja. On s muškim, a ona sa ženskim društvom. Ipak, dok su razgovarali, videlo se da su opet bliski, što pokazuje da su uspeli da reše probleme koji su ih umalo koštali braka

Posle svađe sve je slađe.Dajana i Žika Jakšić rešili su sve nesuglasice i uspeli da spasu svoj troipogodišnji brak. Imali su krizu, koja je trajala duže od tri meseca, čak su i rođendan sina Dušana slavili na dva mesta - ona u igraonici, a on s prijateljima u kafani. Iako su bili na korak od razvoda, producent „Granda“ i njegova 24 godine mlađa žena ipak su ostali zajedno. Pojavili su se na otvaranju kluba XY, gde su ostali do jutra.

- Na ulazu su Dajana i Žika nasmejani pozirali fotografima, a u separeu su sedeli na dva kraja. On s muškim, a ona sa ženskim društvom. Ipak, dok su razgovarali, videlo se da su opet bliski, što pokazuje da su uspeli da reše probleme koji su ih umalo koštali braka - kaže naš izvor.Njihov najveći problem je bilo to što je Žika sve manje vremena posvećivao Dajani. Stalno je bio na poslu, a onda bi se viđao s prijateljima. Kad je njoj pukao film, počela je da se provodi s drugaricama. Sada zajedno idu u noćni život. Te večeri u klubu zabavljali su se s mnogo poznatih ljudi. S njima su bili i Marina Visković, Toma Panters, Milan Mitrović, Mira Mirković, Ivana Pavković i drugi.(S. A. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track