PONOSNI OTAC Darko Lazović: Sin Stefan mi daje snagu!

Ima motiv više

PONOSNI OTAC Darko Lazović: Sin Stefan mi daje snagu!

Fudbal -
Podstrek: Rođenje sina me tera da još više radim. Gladan sam dobrog fudbala, tvrdi desno krilo Crvene zvezde

Zvezdin tihi čovek.Bez ikakve dileme - Darko Lazović je najveće pojačanje Crvene zvezde. Povratak brzog i prodornog veznog igrača u prvi tim znači mnogo za ekipu trenera Slaviše Stojanovića.Darko Lazović (23) oporavio se, sanirao je povredu prednjih ukrštenih ligamenata, koja ga je pola godine odvojila od terena. Skroman mladić, koji ne voli mnogo da priča o sebi, otkrio je za Kurir da mu je rođenje sina najvažniji događaj u životu.- Gladan sam i željan lopte, dobrog, napadačkog fudbala. Normalno je da sam se posle teške povrede uželeo svog posla. Očekujem da ću igrati ovog proleća još bolje, jer sam stariji i zreliji. Srećan sam nakon svega što sam opet na terenu i što sve ide onako kako sam zamislio - priča za Kurir Lazović.Veliki razlog za odlične partije Zvezdine „osmice“ ovog proleća je naslednik, koji je rođen 8. januara.- Rođenje sina je najvažniji događaj u mom životu. Najlepši trenutak. Ulazak Stefana u moj život daje mi snagu i motiv da još više radim. Svaki dan sam na vezi sa suprugom, vidim sliku, a ponekad i čujem sina, iako je još beba. To me uvek obraduje i da mi podstrek da zapnem još jače.Lazović pre dve godine nije napustio Crvenu zvezdu, iako je klub imao odličnu ponudu austrijskog Salcburga, vrednu 4,5 miliona evra.- Ne žalim što nisam otišao. Šta je bilo, bilo je. Meni je lepo u Crvenoj zvezdi, iako je veoma teško već godinama. Mlad sam igrač, iako je iza mene dug staž, šest godina igranja u Superligi. Crveno-beli dres nosim četiri i po sezone. Zna se zašto sam ostao, titula je jedini razlog. Kad je uzmem, ona možemo da pričamo o odlasku - zaključio je Lazović.

Dragan Džajić
Dragan Džajić

Alternativa PetkovićuCILINŠEK DOBIO UGOVORSaša Cilinšek ostaće u Crvenoj zvezdi narednih šest meseci, a ukoliko zadovolji ambicije kluba, Novosađanin će na leto dobiti ponudu da produži ugovor.Trener crveno-belih Slaviša Stojanović nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje informaciju Kurira da će Cilinšek nositi crveno-beli dres na proleće pre nego što uprava Crvene zvezde ne aminuje dogovor sa iskusnim igračem.- Cilinšek?! Ja sam svoje rekao ljudima u klubu. Ostalo je na njima - bio je kratak Slaviša Stojanović.

Reč predsednikaDRAGAN DŽAJIĆ: MOGUĆNOST VIŠEPredsednik Crvene zvezde Dragan Džajić pomno prati svaki trening svojih fudbalera. I njega je obradovao povratak Darka Lazovića.- Lazović nam daje mogućnost više u odnosu na jesen. Radi se o odličnom igraču, koji zna s loptom. Vidim da nema strah i da se ne boji, što je vrlo važno s obzirom na tešku povredu kolena koju je imao - rekao je Džajić.Našli pareSTIŽE LICENCARukovodstvo Crvene zvezde uspelo je da postigne sporazum sa svima kojima duguje novac, tako da će klub s Marakane dobiti dozvolu da licencira nove fudbalere u prolećnom delu sezone. To praktično znači da će pravo nastupa u nastavku Jelen Superlige dobiti oporavljeni Darko Lazović i Đorđe Rakić, kao i novajlije Savo Pavićević i Dejan Kelhar, a verovatno i Saša Cilinšek, ukoliko klub odluči da ga angažuje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track