JK VS ČITAOCI: Karleuši lakše da skine video nego falš

Jelena Karleuša gubi bitku

JK VS ČITAOCI: Karleuši lakše da skine video nego falš

Stars -
JK je pet puta skinula video na kome peva uživo, ali čitaoci Kurira su joj poručili da se okane uzaludnog posla jer će oni svaki put ponovo da ga postave na Jutjub

Pošto je Kurir na svom portalu otkrio kako izgleda kad Jelena Karleuša peva uživo, pevačica je učinila sve kako bi video skinula sa Jutjuba. To je uradila ponovo, ali čitaoci Kurira su joj poručili da se okane uzaludnog posla jer će oni svaki put opet da ga postave na Jutjub. Karleuša, šta ti smeta ovaj video na Jutjubu? pitanje je koje čitaoci Kurira postavljaju JK. Danas, u sredu , čitaoci su pinovo ubacili za Karleušu sporni video. Videćemo da li će JK ponovo da ga skine. Očigledno je JK shvatila da video može da skine ali da ne može da promeni svoje pevanje.

Naime, video koji možete pogledati ovde, JK Music uklonila je sa Jutjuba,kako ne bi "armija njenih fanova" saznala kako zvuči uživo. Na snimku, koji opet možete pogledati, Jelena se bukvalno guši dok pokušava da izvuče neke visoke tonove, ali uzalud.

Zabrinjavajuća je činjenica da Karleuša ne može da otpeva svoju pesmu, a s obzirom da je toliko falširala pitamo se kako ju je uopšte i snimila.

Pošto pevačica na sav glas najavljuje koncert na Hipodromu, iskreno se nadamo da će se bolje pripremiti, ili bar da će matrice raditi.

Ovo je video koji je JK Music uklonila sa Jutjuba, kako ne bismo čuli kako Jelena Karleuša zvuči uživo. Poslušajte!

http://www.youtube.com/watch?v=uZd67Ub3BvU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja