PONOVO RAZOČARAO: Janko eliminisan na startu Montreala

U očajnoj formi

PONOVO RAZOČARAO: Janko eliminisan na startu Montreala

Tenis -
Bio je to četvrti poraz Tipsarevića u poslednjih pet mečeva

MONTREAL - Srpski teniser, Janko Tipsarević, doživeo je poraz od Denisa Istomina (6:4,6:3) na startu Mastersa u Montrealu.Tipsarević je prošle sezone stigao do polufinala Rodžers kupa, što znači da će zbog eliminacije u prvom kolu izgubiti 350 bodova. Zbog novog neuspeha mogao bi da ispadne iz Top 20.

Bio je to četvrti poraz Tipsarevića u poslednjih pet mečeva.U oba seta njegova igra nije mogla da se prepozna i više je nego očigledno da je zbog niza poraza u prvim kolima potpuno ostao bez samopouzdanja.

Od početka do kraja meča Tipsarević je igrao daleko iza osnovne linije, nije ni pokušavao da napadne i uporno je čekao greške protivnika, koje nisu bile česte.

Jedinu šansu da možda izbegne poraz srpski teniser je imao u petom gemu prvog seta, kada je imao četiri prilike za brejk, od čega tri vezane. Nije ih iskoristio i posle toga jedva da je pružio jači otpor Uzbekistancu.

U noći između utorka i srede, ne pre dva ujutro, odbranu titule počinje Novak Đoković, koji je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom se sastaje sa Florijanom Majerom iz Nemačke. Biće to njihov peti međusobni duel, a prethodna četiri dobio je prvi teniser sveta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track